Maison Lunettes – Optiek in Oostende
Maison Lunettes – Optiek in Oostende
Nieuwpoortsesteenweg 150
Oostende
Di-Vrij: 9u-18u Pauze: 12u-14u
Zat: 10u-17u (doorlopend)
+3259509967

Actie daglenzen Johnson&Johnson

Actie daglenzen Johnson&Johnson

Profiteer nu van de ‘actie daglenzen Johnson&Johnson’¬†en doe een voordeel tot 45 euro!

De lenzen van Johnson & Johnson zijn niet alleen voorzien van innovatieve technologie√ęn, waardoor ze comfortabel aanvoelen gedurende de volledige dag. Ook bieden de lenzen een UV-bescherming tot 99%. Bovendien zijn de lenzen gemakkelijk in te zetten en uit te halen.

Soms last van droge ogen? Ook hiervoor zijn de lenzen van Johnson & Johnson geschikt. De lenzen zijn zo comfortabel dat je vergeet dat je ze in hebt.

 

Daglenzen bieden een aantal specifieke voordelen:

– Geen problemen meer met aandamping van de brillenglazen;

– Daglenzen vragen geen onderhoud;

– Tijdens de Covid-periode zijn ze een hygi√ęnischer alternatief;

РEn bij het zwemmen hebben daglenzen een lager infectierisico.     

Wij hebben nu een hele mooie actie waarmee u voordelig de contactlenzen van Johnson&Johnson kunt proberen. Bestel online of telefonisch een 30-pack daglenzen en krijg een tweede doos gratis!

 

Hoe werkt de ‘actie daglenzen Johnson&Johnson’?

Als je nu twee 30 packs ACUVUE¬ģ OASYS 1-Day of 1-DAY ACUVUE¬ģ MOIST koopt, ontvang je een voucher met een unieke code en een kassabon of aankoopbevestiging. Bewaar deze alle twee goed. Ga vervolgens naar www.acuvue.be/cashback en klik op de button ‚ÄėCASHBACK INDIENEN‚Äô. Klik het product dat je hebt gekocht aan en vul de vragen in. Binnen 4 weken ontvang je de ‚ā¨ 30,- retour op jouw bankrekening. Als de lenzen je bevallen, dan krijg je bij een vervolgaankoop van twee 90 packs nog eens ‚ā¨ 15,- retour.¬†

Deze actie is geldig tot 31-05-2021 (Voorwaarden in de winkel).