Service & onderhoud

Atelier brillen

ons atelier

Ons atelier voor brillen

Ons atelier is het hart van de brillenzaak. Hier gebeuren enerzijds cruciale stappen in het proces van jouw nieuwe bril en brillenglazen. In ons atelier doen wij er dan ook alles aan om de brillen tot een pareltje te maken. Anderzijds staat ons atelier steeds paraat voor service en onderhoud van jouw brillen.

Brillenglazen met hoogste precisie slijpen in ons vakkundig atelier

Wist je dat jouw brillenglazen bij ons ongeslepen toe komen? De diameter van deze ongeslepen glazen bedraagt gemiddeld 60 tot 70 mm. Uiteraard zijn deze glazen dus nog veel te groot voor jouw montuur. Daarom slijpen wij zelf de brillenglazen tot de juiste vorm in ons atelier. Met behulp van onze computergestuurde slijpmachine kunnen wij de glazen slijpen in de exacte vorm van jouw montuur met de hoogste precisie. Daarbij is het van uiterst belang om extra aandacht te vestigen op de centratie van de brillenglazen. Dit is dan ook voor elke klant anders. Daarom spreken we over maatwerk.

Doordat we alle montages van de brillenglazen zelf uitvoeren, kunnen we de klant garanderen van het meest esthetische resultaat. Vooral bij hogere sterktes (en bijgevolg dikkere glazen) kunnen we een enorm verschil betekenen.

brillenglas

Laat je bril herstellen bij Maison Lunettes

Zijn de vijsjes van de bril wat losser komen te staan? Ben je een neussteuntje of vijsje kwijt? Of blijft je bril steeds afzakken? Kom langs bij Maison Lunettes en wij repareren jouw bril zo snel als mogelijk in ons atelier. Meestal kunnen we een kleine reparatie direct herstellen en kan je jouw bril ook meteen weer mee nemen. Ben je nog geen klant bij ons? Ook dan helpen we je met veel plezier en bovendien is dit steeds gratis! *

Helaas kan een ongelukje ons allemaal overkomen. Wanneer je bril vervormd of gebroken is, zal een grotere reparatie nodig zijn. Wij doen er alles aan om je bril terug naar de oorspronkelijke vorm te zetten. Het kan noodzakelijk zijn om hiervoor een nieuw onderdeel te bestellen. Indien de glazen gekrast of gebroken zijn, kunnen we deze ook vervangen.

Maak gerust hier een afspraak voor de herstelling van jouw bril bij Maison Lunettes in Oostende of Merelbeke. Let op! Grotere herstellingen vragen meer tijd. Bijgevolg kan er gevraagd worden om je bril even achter te laten. Neem daarom zeker steeds een reserve bril mee.

*Kleine reparaties zijn steeds gratis, met uitzondering indien er een onderdeel moet besteld worden.
Grotere reparaties nemen meer tijd in beslag. Bijgevolg kan er een kleine kost aangerekend worden.

Glasverzekering en garantie

Maison Lunettes is erkend als een Varilux center en Essilor Experts Ambassador. Wie Varilux en/of Eyezen brillenglazen aanschaft bij ons, krijgt daarom gratis aanvullend een glasverzekering. Jouw brillenglazen zijn niet alleen gedekt tegen breuk en diefstal, maar je kan ook genieten van een reisbijstandsverzekering!

Onderhoud bril

Elke klant is bij ons welkom voor een gratis onderhoud van de bril! Tijdens deze 6-maandelijkse afspraak zorgen we ervoor dat je bril weer piekfijn in orde is. Zo schroeven we de vijsjes bij. Zetten de bril indien nodig terug recht. Kuisen we de bril grondig op en vullen je reinigingsspray bij. Zo kan jij terug genieten van een helder zicht.

Related Posts