Promoties

Kinderbril vanaf 245 euro inclusief glazen

nanovista_kinderbril_kinder optie

Kinderbillen met stijl bij Maison Lunettes, de kinder optiek in Oostende. 

Bij Maison Lunettes, kinder optiek in Oostende, vind je een groot aantal kinderbrillen voor zowel baby’s als tieners. De brillen zijn geschikt voor iedereen en voor elke stijl. Om u te helpen bij de keuze van de juiste bril kan je hier enkele tips lezen, die nuttig zijn bij het kiezen van een geschikte bril voor uw kind. Wij helpen u ook met veel plezier bij het maken van deze keuze. 

Een complete kinderbril op sterkte vanaf 245 euro! Dit is inclusief ontspiegeling en kraswerende coating.

Deze aanbieding geldt voor alle Nanovista kinderbrillen met Basix 1.6 HMC stockglazen. Afhankelijk van de sterkte worden de brillenglazen standaard of één stap extra verdund. Indien de sterktes van het voorschrift te hoog zijn, dan is het niet mogelijk om deze actieglazen aan te bieden. In dat geval is het mogelijk een brillenglas op maat te laten maken. Bijgevolg wordt totale kostprijs van de bril wel iets duurder. Kom gerust langs bij de kinder optiek in Oostende om de kinderbrillen te passen.

Benieuwd naar onze collecties kinderbrillen? Onze volledige kindercollectie kan je ook hier bezichtigen. Geniet van onze uitstekende service! Mits een extra opleg is er ook een verzekering op de glazen mogelijk.

Gerelateerde berichten