Maison Lunettes – Optiek in Oostende
Maison Lunettes – Optiek in Oostende
Nieuwpoortsesteenweg 150
Oostende
Di-Vrij: 9u-18u Pauze: 12u-14u
Zat: 10u-17u (doorlopend)
+3259509967

Kinderbrillen

Kinderbrillen bij Maison Lunettes, de kinderoptiek in Oostende

Bij Maison Lunettes vind je een uitgebreide collectie kinderbrillen, maar ook babybrillen of tienerbrillen. Wij hebben een selectie gemaakt van kinderbrillen, die comfortabel zitten en van uitmuntende kwaliteit zijn. Bij de kinderoptiek in Oostende vind je alle types kinderbrillen en kinderzonnebrillen, die geen metalen onderdelen bevatten en bovendien rubbervrij, latexvrij en hypoallergeen zijn. Zo vind je bij ons onder andere de collecties van Etnia, Anne et Valentin, BBig en NanoVista. Wat de Nano Vista kinderbrillen en babybrillen zo uniek maakt, zijn de uiterst flexibele scharnieren. Hierdoor zijn de monturen quasi onbreekbaar. Lees hier meer informatie over deze unieke collectie.

De ideale bril vinden voor je kind is niet altijd even makkelijk. De bril moet stevig zijn, maar zeker ook niet kinderlijk. Lees hier 10 tips die je helpen bij het kiezen van de ideale bril voor je zoon/dochter. Wij helpen jou met veel plezier bij deze keuze.

Bovendien geniet je bij Maison Lunettes, de kinderoptiek in Oostende, van een uitzonderlijke service. Wij bieden een verzekering aan op maat voor kinderen. De brilglazen worden gratis of tegen een kleine prijs vervangen. Dit is aan te raden bij kleine kinderen.

Ontdek snel onze collectie babybrillen, kinderbrillen en tienerbrillen.

 

Het belang van een kinderzonnebril

Bij kinderen is een zonnebril essentieel! Kinderen lopen meer gevaar, omdat ze vaker in de zon komen dan volwassenen. Bovendien zijn hun ogen gevoeliger. Uv-schade stapelt zich op door de jaren heen. Dit betekent dat je zo vroeg mogelijk moet beginnen met het beschermen van de ogen. Een zonnebril is minstens even belangrijk als een paar schoenen.

Wij helpen je graag met het vinden van de geschikte kinderzonnebril.

 

 

Kinderbrillen