Maison Lunettes – Optiek in Oostende
Maison Lunettes – Optiek in Oostende
Nieuwpoortsesteenweg 150
Oostende
Di-Vrij: 9u-18u Zat: 9u-17u
Pauze: 12u-14u
+3259509967

Nieuwe bril kopen

Een nieuwe bril kopen?

Wil je een nieuwe bril op sterkte kopen? Op de collectie pagina vind je snel en gemakkelijk een montuur dat bij jouw gezicht en persoonlijkheid past. Maison Lunettes is gespecialiseerd in kinderbrillen, zonnebrillen en sport zonnebrillen.

De ervaren en gepassioneerde opticiens van Maison Lunettes hebben al een zekere reputatie opgebouwd.  Een nieuwe bril kopen, gebeurt stapsgewijs en de keuze gebeurt steeds in harmonie met het gezicht en oogsterkte.

Wil je een kant-en-klare bril op sterkte kopen? Je kan een nieuwe bril op sterkte op maat laten maken. Een nadeel van de passe-partoutbril is dat je zelden dezelfde waarden hebt op beide ogen. Bovendien komt het optische centrum van de lens niet noodzakelijk overeenkomt met de positie van je ogen. Voor wie astigmatisme heeft, zijn passe-partoutbrillen al helemaal geen optie. Een slecht aangepaste bril is vaak de oorzaak van hoofdpijn en misselijkheid.

Het voordeel is  dat ze veel goedkoper zijn en je dus sneller eens van model kunt wisselen. Ze kunnen ook dienst doen als goedkope reservebril.

Een nieuwe bril op sterkte koop je natuurlijk bij Maison Lunettes. Doorheen de jaren hebben wij een zekere reputatie en vertrouwen opgebouwd. De opticiens van Maison Lunettes helpen je bij het uitzoeken van je nieuwe bril op sterkte.

Een bril kan je moeilijk online kopen of zonder te passen. Het is belangrijk om het brilmontuur ook effectief bij jou te zien. Omdat wij zeker willen zijn dat het brilmontuur van Maison Lunettes past bij de vorm van je gezicht past. Daarom bieden we bij Maison Lunettes diverse mogelijkheden aan om zeker te zijn dat jouw bril perfect past. Via Lunettes Mobilette heb je ook de mogelijkheid om de brillen thuis te passen. Daardoor kunnen ook anderen hun mening geven. Kies op welke manier je nieuwe brilmontuur wil kiezen.

Een nieuwe bril kiezen is een kunst

Een nieuwe bril kiezen is immers een kunst. Je kan een bepaalde montuur graag zien, maar het belangrijkste is dat je de bril je past en comfortabel aanvoelt. Daarom wordt je tijdens het kiezen deskundig geadviseerd. Daarbij houden wij rekening met een aantal vuistregels.

Studie van je gezicht

Daarom bestuderen we de uitstraling die de nieuwe bril aan je gezicht geeft.Past het kleurassortiment op je gezicht en de mode van het moment spelen een zeer belangrijke rol. Eens de keuze gemaakt is doen wij een oogmeting. Vervolgens worden verschillende maten van de ogen nauwkeurig opgemeten.

De kwaliteit en service bij Maison Lunettes primeert. Bij elke nieuwe bril bieden wij verschillende bril poets doeken en bril vloeistof aan. Bovendien zijn de klanten altijd welkom hun bril vloeistof gratis na te vullen. Onze klanten zijn steeds welkom voor een gratis afstel-en reiningsbeurt van de nieuwe bril en brillenglazen.