Nieuws, Promoties

Maison Lunettes aanvaardt jouw oostendebon of consumptiecheque

Hier kan je betalen met jouw oostendebon of consumptiecheque!

Meer over de oostendebon

Stad Oostende introduceert de oostendebon om alle Oostendenaars te steunen tijdens deze uitzonderlijke periode. Elk gezin in Oostende heeft echter recht op deze bon. Je kan deze vervolgens inwisselen bij lokale Oostendse handelaars. Heb je jouw oostendebon nog niet gebruikt? Dan hebben we goed nieuws voor u! Wij, bij Maison Lunettes, aanvaarden jouw oostendebon. Zo krijg je 60 euro korting bij aankoop van een nieuwe bril, zonnebril of contactlenzen. Deze bon is bovendien geldig tot en met 31 december 2021.
Ook uw consumptiecheque aanvaarden wij! 

Benieuwd naar onze uitgebreide collecties? Neem gerust een kijkje.

 

 

Maison Lunettes, gespecialiseerd in oogmetingen

Kan je voor december geen afspraak meer krijgen bij de oogarts? Geen paniek, maak een afspraak bij Maison Lunettes voor een uitgebreid oogonderzoek. Wij zijn gediplomeerde en erkende optometristen. We zijn dus gespecialiseerd in het opmeten van de ogen. Bovendien kunnen we oogmetingen uitvoeren op 1.5 meter afstand. Dit is mogelijk dankzij onze elektronische apparatuur. Lees hier meer informatie over hoe wij veilig oogmetingen uitvoeren in coronatijden.

Maak gerust een afspraak voor een oogmeting bij een van onze optometristen. Dan nemen wij alle tijd om uw ogen de zorg te geven die ze verdienen.

 

Gerelateerde berichten