Blog

Optiek in Merelbeke en regio Gent

Optiek in Merelbeke

Maison Lunettes, uw optiek in Merelbeke en regio Gent

Maison Lunettes optiek in Merelbeke is een zelfstandige en gespecialiseerde opticien. Naast Oostende zijn we ook actief als optiek in Merelbeke en regio Gent. Als opticien, optometrist en contactlensspecialist opteren wij voor een persoonlijke benadering. Een nieuwe bril kiezen bij Maison Lunettes gebeurt op een huiselijke en rustige sfeer. Dat is uniek als optiek in Merelbeke. Vertrouwen in de persoon die jou iets aanprijst, staat bij ons centraal. Een klant kan een bepaalde montuur graag zien, maar past er niet altijd mee. Het is dan aan ons om het juiste advies te geven op vlak van functionaliteit en esthetiek.

Bij Maison Lunettes vind is er een groot assortiment aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Tegenwoordig zijn de brildragers op zoek naar iets unieks. Bij Maison Lunettes vind je tijdloze, eigentijdse en trendy brillen van hippe ontwerpers. Als opticien in Merelbeke vind je bij ons onder andere de collectie van Theo, Götti, Etnia, Kuboraum, Robert La Roche, Vava en nog veel meer.

De oogszorgpecialisten staan voor je klaar met persoonlijk advies. Daarnaast kun je bij Maison Lunettes, optiek in Merelbeke terecht voor een Goed Zicht Gesprek, inclusief oogmeting. Na het verkenningsgesprek, worden jouw ogen opgemeten. Vervolgens krijg je van je opticien passende advies voor de beste zichtoplossing.

 

Maison Lunettes Merelbeke is gevestigd op de Hundelgemsesteenweg 101C, 9820 Merelbeke.
TIP: Geef in uw gps het volgende adres: Petrus Paulus Rubenslaan 1, 9820 Merelbeke.
Wij zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, de wagen, de fiets of te voet.

Gespecialiseerd in oogmetingen, contactlenzen en brilglazen

Als ervaren, erkende optometristen voeren we oogmetingen uit met de nodige deskundigheid. Je ogen laten testen duurt ongeveer 15 minuten. Ook voor het aanpassen en opvolgen van contactlenzen ben je bij ons aan het juiste adres. Met behulp van de meest moderne meetapparatuur volgen we jouw ogen heel nauwkeurig op.

Onze opticiens geven bovendien persoonlijk advies op maat betreffende de keuze in brilglazen. Wist je al dat er een breed gamma aan multifocale en enkelzicht glazen bestaat? Wat zijn de verschillen tussen al die glazen? En wanneer start je best met multifocale glazen? Wij nemen echter uitgebreid de tijd om al jouw vragen te verduidelijken en begeleiden je bovendien persoonlijk in je keuze.

Onmiddellijke herstelling

Is jouw montuur gebroken? Is je montuur een vijsje kwijt? Of is je glas uit het montuur gevallen? Geen probleem, ons team staat steeds paraat bij dringende herstellingen om jou bril onmiddellijk te herstellen. Bovendien kan je bij ons terecht voor:

  • Het bijstellen van het montuur;
  • Aanschroeven van de vijsjes;
  • Polijsten van het montuur;
  • Reinigen door ionisatie;
  • En vervanging van de neuspads van de bril.

Tijdens deze gratis service zetten we jouw bril terug helemaal in orde.

Related Posts