Sportbrillen en veiligheidsbrillen op sterkte

Sportbrillen, zwembrillen en veiligheidsbrillen op sterkte kunnen voor de brildrager een grote meerwaarde betekenen.

 

Ontdek de mogelijkheden van sportbrillen op sterkte

Doe je aan sport en draag je een bril? Dan herken je volgende ongemakken vast wel:

Wil je terug vrij bewegen, zonder de ongemakken die een bril met zich mee brengt tijdens het sporten? Kom langs bij Maison Lunettes en we tonen je graag de verschillende mogelijkheden. We hebben namelijk een ruime collectie aan sportbrillen. En we begeleiden je graag persoonlijk afhankelijk van welke sport jij beoefent. Ook sportbrillen op sterkte zijn mogelijk. Bovendien heb je de keuze tussen verschillende bewerkingen:

  • Unifocale of multifocale glazen;
  • Optische glazen, zonneglazen of verkleurende glazen;
  • Keuze uit tal van verschillende kleuren en intensiteit van een zonneglas.

 

Sportbrillen op sterkte geschikt voor elke sport. 

Wij, bij Maison Lunettes, hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. We helpen je dan ook graag in je keuze van sportbril afhankelijk van welke sport je beoefent. Ook voor zwembrillen op sterkte kan je bij ons terecht.

 

Veiligheidsbrillen op sterkte

Veiligheidsbrillen op sterkte kunnen een grote meerwaarde bieden voor brildragers. Ze bieden namelijk een uiterst scherp zicht op alle afstanden en terwijl worden je ogen beschermt tegen mogelijke gevaren of risico’s. Onze veiligheidsbrillen voldoen steeds aan de huidige regels en wetgevingen in België. Ook worden ze afgeleverd met een attest van de fabrikant.

Wij bieden verschillende soorten monturen aan. Zo hebben we veiligheidsbrillen vervaardigd uit metaal of kunststof. Bovendien kan je optioneel kiezen voor beschermende zijkleppen. Verder zijn  schokbestendige glazen essentieel voor een veiligheidsbril. Wij raden het materiaal polycarbonaat of trivex aan. Beide materialen zijn zeer licht, duurzaam en schokbestendiger dan gewone kunststof brillenglazen. Ontdek snel alle mogelijkheden in de winkel, wij helpen je dan ook graag verder.

Veiligheidsbrillen op sterkte
Zwembrillen op sterkte
Sportbrillen op sterkte