Brillen

Andy Wolf brillen

Andy Wolf brillen

Andy Wolf brillen

Andy Wolf brillen en zonnebrillen verrassen, inspireren en zetten trends.

Andy Wolf brillen

De Andy Wolf brillen zijn direct herkenbaar aan hunrockster-uitstraling. De collectie van Andy Wolf is handgemaakt in Oostenrijk. Elke stap in de productie van de brillen en zonnebrillen gebeurt onder leiding van Andy Wolf. Van bij de prototypes tot de productie en uiteindelijk de distributie. Daarom kan je de kwaliteit van de bril voelen. In de eerste plaats zijn de brillen gemaakt uit hoogwaardige materialen. Daarom zijn de brillen zeer comfortabel en functioneel. Qua kleur en vormen overheersen strakheid en puurheid.

Wie een smal en fijn gezicht heeft, weet dat het niet altijd makkelijk is om een passend montuur te vinden. De brillen en zonnebrillen van Andy Wolf zijn uitermate passend voor een kleiner gezicht. Bovendien zijn de monturen niet overheersend, maar eerder onopvallend elegant te noemen en bijgevolg passend in elke situatie.

Anderzijds is de collectie soms een tikkeltje oversized. Ideaal voor een fashionista! Kortom voor ieder wat wils. Maar in de kern zijn de brillen in het bijzonder uniek en modern.

2 vrienden, 1 succes 

De ontwerpers zijn twee jeugd vrienden: Andreas (Andy) Wolfgang (Wolf). Vandaar is de naam Andy Wolf dan ook een expliciete verwijzing naar hen. Het merk werd opgericht in 2006 en is snel gegroeid tot een succes. En vandaag is het merk dan ook een gekende naam binnen de brillenmode. Alsook in de optiek!

Elegantie blijft de leidraad. Het is een concept met een doordacht stedelijk karakter. Het zijn brillen die lijken te zweven. De modellen zijn zelfbewust en meestal transparant, maar soms ook in fellere kleuren. Hierdoor zijn de brillen energiek en enthousiast. Ben je op zoek naar een tof montuur? Of wil je gewoon een hippe bril? Kom langs in onze winkel en ontdek zelf deze unieke collectie.

zonnebrillen-kopen