Brillen

BBig brillen

BBig kinderbrillen

BBig brillen

BBig brillen, dat zijn sterke kinderbrillen met smaak!

BBig kinderbrillen

Designed for kids

De BBig kinderbrillen voldoen aan dezelfde voorwaarden als een bril voor een volwassene. Jouw kind moet zijn bril mooi vinden, zodat hij of zij deze met plezier draagt. De bril moet niet alleen leuk zijn, maar ook spannend, uitdagend en flitsend, maar zeker niet kinderachtig! Bij onze kinderoptiek vindt u een zeer breed assortiment, met voor ieder wat wils. Onderschat jouw zoon of dochter niet, want die heeft ook smaak en BBig stemt haar brillen en ontwerpen dan ook precies af op wat kinderen graag zien.

De kinderbrillen zijn ontworpen met oog voor detail en ze zijn bovendien gemaakt van de beste materialen. Ze zijn heel sterk en flexibel, maar toch luchtig en spannend. De BBig kinderbrillen voelen heel gemakkelijk aan en kunnen tegen een stootje. Het belangrijkste is dat uw kind met een BBig kinderbril geen kinderachtige look heeft. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste bril voor jouw zoon of dochter!

Uitmuntende kwaliteit

Kinderen lopen, spelen, stoeien, vallen, springen en soms lijken ze zelfs te denken dat ze kunnen vliegen. Bijgevolg moet hun bril dus sterk zijn, mag het hen niet belemmeren in hun activiteiten én toch ook er mooi uitzien. Met de huidige moderne materialen en technieken, die BBig in haar monturen verwerkt, realiseren ze prachtige kindermonturen die bijna onverwoestbaar zijn.

Bovendien geniet je bij Maison Lunettes, de kinderoptiek in Oostende en Merelbeke, van een uitzonderlijke service. Wij bieden een verzekering aan op maat van kinderen. Wanneer uw zoon of dochter zou vallen en de brilglazen breken, dan vervangen wij de glazen gratis of tegen een kleine prijs. Dit is aan te raden bij kinderen. Lees hier meer informatie.

BBig brillen