Blog

Veiligheidsbril op sterkte

veiligheidsbril op sterkte _ veiligheidsbril

Veiligheidsbril op sterkte volgens geldende CE-normen

Een veiligheidsbril op sterkte kan een grote meerwaarde bieden voor brildragers. Ze bieden namelijk een uiterst scherp zicht op alle afstanden en terwijl worden je ogen beschermt tegen mogelijke gevaren of risico’s. Onze veiligheidsbrillen voldoen steeds aan de huidige regels en wetgevingen in België. Bovendien ontvang je ook een attest van de fabrikant.

Wat zijn de mogelijkheden?

Wij bieden verschillende soorten monturen aan. Zo hebben we veiligheidsbrillen vervaardigd uit metaal of kunststof. Bovendien kan je optioneel kiezen voor beschermende zijkleppen. Verder zijn schokbestendige glazen essentieel voor een veiligheidsbril. Wij raden het materiaal polycarbonaat of trivex aan. Beide materialen zijn zeer licht, duurzaam en schokbestendiger dan gewone kunststof brillenglazen. Het grootste verschil tussen beide is dat trivex glazen een betere optische ervaring bieden. Bijgevolg is polycarbonaat voordeliger in prijs ten opzichte van trivex.

Bovendien heb je de keuze tussen verschillende bewerkingen:

  • Enkelzicht of multifocale glazen;
  • Optische glazen, zonneglazen of verkleurende glazen;
  • Keuze uit tal van verschillende kleuren en intensiteit van een zonneglas.

Ontdek snel alle mogelijkheden in de winkel, wij helpen je dan ook graag verder.

Veiligheidsbril op maat 

Wij, bij Maison Lunettes, hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. We helpen je dan ook graag in je keuze bij een veiligheidsbril. We adviseren jou welke het best bij je noden en wensen aanleunt. Maak hier online een afspraak.