Brillenglazen

Miyosmart zon

Miyosmart-zon-chameleon-sunbird

Miyosmart zon, de oplossing voor progressieve myopie en bescherming tegen de zon

Myopie of bijziendheid blijft een groeiend probleem. Om de bijziendheid af te remmen is, naast het dragen van de Miyosmart brillenglazen, ook de 20-20-2 regel aanbevolen. Na 20 minuten nabij kijken, laat je de ogen voor 20 seconden rusten door je focus te verleggen in de verte. Stimuleer je kinderen om minimaal 2 uur per dag in de buitenlucht door te brengen. Voor een optimale werking van de Miyosmart glazen is het van groot belang dat de bril zoveel mogelijk gedragen wordt. Het is echter even belangrijk om de ogen van kinderen te beschermen tegen het schadelijke UV-licht. Juist daarom is de Miyosmart zon ontwikkeld. Ontdek het Miyosmart chameleon en Miyosmart sunbird zonneglas.

Miyosmart Chameleon

Bescherming
altijd en overal

Kinderen zijn continu in beweging. Ze rennen van buiten naar binnen en omgekeerd. Tijd om te wisselen van bril hebben ze amper. Juist daarom ontwikkelde Hoya een zonneglas op maat van kinderen: Miyosmart Chameleon. Het Miyosmart Chameleon zonneglas is een verkleurend glas met het gekende Miyosmart design. Het glas zal automatisch verdonkeren bij blootstelling aan UV licht. Kortom, Miyosmart Chameleon is bescherming tegen UV licht en remming van de bijziendheid ineen!

Waarom Miyosmart Chameleon?

  • Bescherming tegen UV-licht en remming van de bijziendheid ineen.
  • Verdonkert automatisch tot maximum categorie 2.
  • Ontkleurt binnenshuis snel tot heldere glazen.
  • Aangenamer en comfortabeler kijken in fel zonlicht.

Miyosmart Sunbird

Sprankelend zicht
in de zon

Miyosmart Sunbird zonneglazen zijn een aanvulling op de heldere, witte Miyosmart brillenglazen. Het zijn gepolariseerde zonneglazen met het gekende Miyosmart design. Naast hun remmende werking op de bijziendheid en een extra bescherming tegen het UV licht, zorgen ze voor het helderste zicht. Ze verhogen het contrast en maken kleuren helder en stralend. Miyosmart sunbird zonneglazen zijn ideaal bij klachten van lichtschuwheid of in combinatie met een behandeling van atropinedruppels.

Waarom Miyosmart Sunbird?

  • Bescherming tegen UV-licht en remming van de bijziendheid ineen.
  • Glastint van categorie 3.
  • Verminderd ongemakken van lichtschuwheid.
  • Rijke, sprankelende en contrastrijke kleuren.