Brillen

Nooz brillen

Nooz brillen

Nooz brillen

De Nooz brillen omschreven in slechts 3 termen: praktisch, compact en stevig!
Zowel de Nooz leesbrillen als de zonnebrillen zijn verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren!

Leesbrillen met een ultra dunne etui

Ben je wel al eens je leesbril vergeten? Of kan je hem maar niet terugvinden? Dit kom je nooit meer tegen dankzij de praktische Nooz brillen! Bevestig de etui van je Nooz leesbril aan je sleutelbos.

Het populaire merk heeft hoofdzakelijk 2 ontwerpen van leesbrillen. Enerzijds de klassieke leesbril en anderzijds het pince-nez model (ofwel zonder pootjes). Wat de beiden Nooz brillen zo uniek maakt, is het zeer lichte design. De klassieke leesbril enerzijds, met een gewicht van amper 12 gram, biedt een uitzonderlijk draagcomfort. De pince-nez anderzijds weegt maar liefst 6 gram! Bovendien zijn beiden uitgerust met een compacte, lichte etui. Zo Heb je je leesbril altijd bij de hand in je broekzak of jaszak zonder krassen! Of je hangt hem gewoon aan je sleutelbos, zo vergeet je hem nooit.

Nooz zonnebrillen

Flexibele, lichte zonnebrillen voor jong en ouder

Waarom zou je kiezen voor deze Nooz zonnebrillen? Als eerste zijn de glazen gepolariseerd, voor het hoogste kijkcomfort en de beste bescherming. Verder zijn de monturen uitgerust met vijsloze, flexibele veren (of beentjes van de bril). Ideaal dus voor spelende kinderen. Het comfortabele draagcomfort is te danken aan de keuze voor de zeer lichte materialen. Ook zijn ze heel gemakkelijk mee te nemen in je broekzak door hun compacte etui. En bovenop al deze voordelen zijn de zonnebrillen verkrijgbaar aan een zachte prijs!

Zowel de collectie voor volwassenen als de Nooz kinderzonnebrillen zijn beschikbaar in tal van modellen met een ruime keuze aan hippe kleuren.