Maison Lunettes – Optiek in Oostende
Maison Lunettes – Optiek in Oostende
Nieuwpoortsesteenweg 150
Oostende
Di-Vrij: 9u-18u Pauze: 12u-14u
Zat: 10u-17u (doorlopend)
+3259509967

Multifocale contactlenzen

Voor wie zijn Multifocale contactlenzen?

Leeftijd:

De multifocale contactlens is een goede vervanger voor een bril. Vanaf de leeftijd van +45 jaar komen deze contactlenzen in aanmerking.

Afwijking:

Voor zachte contactlenzen mag je een grote afwijking hebben. Deze lenzen zijn namelijk beschikbaar van -25.00 dioptrie tot +25.00 dioptrie met een mogelijke cilinder van -0.75 tot -5.75 dioptrie. Deze lens is voor presbyopen een goede vervanging voor de multifocale bril. Deze lens bevat een additie, deze is beschikbaar van +0.75 tot +4.00 dioptrie.

Gelukkig moet jij deze keuze niet te maken en zijn wij er om voor jou de juiste correctie te kiezen! Zodat jij weer goed kan zien voor ver en nabij zonder een bril te dragen..

Voordelen van multifocale lenzen.

Multifocale contactlenzen hebben het grote voordeel dat je geen bril meer nodig hebt. Je kan ook lenzen dragen met een vertecorrectie en die met een leesbril combineren maar multifocale contactlenzen zijn makkelijker omdat ze jou scherp zicht bieden op elke afstand.

Voordelen van zachte contactlenzen?

zachte contactlenzen

Zachte contactlenzen hebben een groot voordeel ten opzichte van brillen dat je er nooit last van hebt. Een bril kan vervelend zijn in de regen of bij het binnengaan van een gebouw door het aandampen van de glazen. Met lenzen zal je hier nooit last van hebben.

De lenzen bieden jou een scherp zicht en geven terwijl nog een comfortabel gevoel.

Zachte contactlenzen bestaan in daglenzen maar ook in twee-week lenzen of maandlenzen afhankelijk hoe vaak jij ze zou dragen beslissen we samen wat de beste optie is. Maandlenzen zijn vooral voor een complete vervanging van een bril, daglenzen eerder voor tijdens het sporten of voor een feest.

Bij (zachte) lenzen moet je uiteraard steeds opletten dat je jou aan de nodige hygiĂ«ne houdt. Hier vind je de link naar instuctie video’s en contactlensverzorging.

Maison Lunettes werkt samen met de grote contactlensfabrikanten (NKL, Procornea, Mark’ennovy, Alcon, Coopervision, Bausch & Lomb en Johnson & Johnson). Daardoor kan je bij Maison Lunettes altijd de nieuwste contactlenzen krijgen

 

Op deze site kan je een afspraak vastleggen voor een uitgebreid oogonderzoek en een contactlensaanpassing.