Maison Lunettes – Optiek in Oostende
Maison Lunettes – Optiek in Oostende
Nieuwpoortsesteenweg 150
Oostende
Di-Vrij: 9u-18u Pauze: 12u-14u
Zat: 10u-17u (doorlopend)
+3259509967

Opticien Oostende

Maison Lunettes, de nieuwe opticien in Oostende

Maison Lunettes is een zelfstandige en gespecialiseerde opticien in Oostende. Als opticien, optometrist en contactlensspecialist opteren wij voor een persoonlijke benadering. Een nieuwe bril kiezen bij Maison Lunettes gebeurt op een huiselijke en rustige sfeer. Dat is uniek als optiek in Oostende. Vertrouwen in de persoon die je iets aanprijst staat bij ons centraal. Een klant ziet een bepaalde soort nieuwe bril graag, maar past er niet altijd mee. Het is dan ons om het juiste advies te geven op vlak van functionaliteit en esthetiek.

Bovendien streven wij naar perfectie op het gebied van oogzorg en oogmode! Vroeger moest een bril vooral functioneel zijn. Tegenwoordig zijn de brildragers op zoek naar iets unieks. Bij Maison Lunettes vind je tijdloze, eigentijdse en trendy brillen van hippe ontwerpers.

De collecties dat je bij Maison Lunettes vindt, groeit nog steeds. Wij bieden een mooi assortiment aan met merken zoals Anne et Valentin, Blake Kuwahara, Götti, Odette Lunettes, Tom Ford, Etnia en Kuboraum.

Daarnaast kan je bij Maison Lunettes ook terecht voor zonnebrillen en sportzonnebrillen op sterkte. De ervaren optometristen voeren oogmetingen en contactlensaanpassingen uit met de meest moderne meetapparatuur. Een nieuwe bril afstellen is een kunst. Het slijpen van de glazen en de herstellingen gebeuren vakkundig in ons atelier.

Ben je op zoek naar een nieuwe montuur? Via de website kan je onze collecties bewonderen. De vestiging van Maison Lunettes, de optiek in Oostende is gevestigd op de Nieuwpoortsesteenweg 150 te Oostende. We zijn vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, de wagen, de fiets of te voet.

Ons team is steeds beschikbaar om je te helpen bij de keuze van een nieuwe bril.

Rod_Kreimech_MaisonLunettes

Rodi Kreimech

Mieke_De_Bruycker_MaisonLunettes

Mieke De Bruycker

Manon_hintjes_MaisonLunettes

Manon Hintjens