Blog

Opticien Oostende

Maison Lunettes Oostende

Maison Lunettes, de nieuwe opticien in Oostende

Maison Lunettes is een zelfstandige en gespecialiseerde opticien in Oostende. Als opticien, optometrist en contactlensspecialist opteren wij voor een persoonlijke benadering. Een nieuwe bril kiezen bij Maison Lunettes gebeurt dan ook op een huiselijke en rustige sfeer. Dat is uniek als optiek in Oostende. Vertrouwen in de persoon die jou iets aanprijst staat bij ons centraal. Een klant ziet een bepaalde soort nieuwe bril graag, maar past er niet altijd mee. Het is dan aan ons om het juiste advies te geven op vlak van functionaliteit en esthetiek.

Bovendien streven wij naar perfectie zowel op het gebied van oogzorg als oogmode! Vroeger moest een bril vooral functioneel zijn. Tegenwoordig zijn de brildragers echter op zoek naar iets unieks. Bij Maison Lunettes vind je tijdloze, eigentijdse en trendy brillen van hippe ontwerpers. De collecties, die je bij Maison Lunettes vindt, groeien nog steeds. Wij bieden een mooi assortiment aan met merken zoals Anne et Valentin, Blake Kuwahara, Götti, Odette Lunettes, Tom Ford, Etnia en Kuboraum.

Daarnaast kan je bij Maison Lunettes ook terecht voor zonnebrillen en sportzonnebrillen op sterkte. De ervaren optometristen voeren oogmetingen en contactlensaanpassingen uit met de meest moderne meetapparatuur. Een nieuwe bril afstellen is een kunst. Ook het slijpen van de glazen en de herstellingen gebeuren vakkundig in ons atelier.

Ben je op zoek naar een nieuwe montuur? Via de website kan je onze collecties bewonderen. De vestiging van Maison Lunettes, de brillenwinkel in Oostende, is gevestigd op de Nieuwpoortsesteenweg 150. We zijn vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, de wagen, de fiets of te voet.

Ons team is steeds beschikbaar om je te helpen bij de keuze van een nieuwe bril in onze brillenwinkel in Oostende.

Rod Kreimech _ Optometrist

Rodi Kreimech

Bachelor Optiek & Optometrie

Specialisatie: contactlenzen

Manon Hintjens van Maison Lunettes

Manon Hintjens

Stylist