Brillen

Woodys brillen

Woodys brillen

Woodys brillen

Ontdek de meest originele en unieke collectie: Woodys brillen en zonnebrillen.

Collectie met spaanse passie

De Woodys brillen collectie is geïnspireerd op mode en de huidige trends, maar doorbreekt elke vorm van stereotypen. Deze visie volgen ze al sinds 2013, de start van Woodys Eyewear.

De oprichter van Woodys Eyewear had als hobby wakeboarden. Hieruit haalde hij dan ook zijn inspiratie voor de naam: Woodys Eyewear. Wakeboarden is een watersport waarbij iemand surft met een houten (wooden) plank. Ofwel een unieke sport voor echte durvers. Uniek en gedurfd zijn dan ook niet toevallig de gedachtes achter deze Spaanse collectie.

Wat ooit begon als een droom, is nu uitgegroeid tot een succesvol, wereldwijd bedrijf. Een bedrijf dat staat voor het ontwerpen van unieke, authentieke en gesophisticeerde monturen.

It’s all in the details

Woodys brillen en zonnebrillen voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Bovendien is er ongelooflijk veel aandacht besteed aan de kleinste details. Denk maar aan gravures die teruggaan naar de oorsprong van het merk, met de hand gepolijste materialen, unieke kunststof platen… Kortom, voor elk wat wils.

Ze mixen verschillende structuren met een breed kleurenpalet: van transparante doorschijnende kleuren voor een bescheiden look tot vurige, gedurfde tinten voor trotse brildragers. Zo realiseren ze dan ook exclusieve enthousiaste collecties, wat de brildragers steeds weer verrast.

Wie graag eens wisselt tussen zonnebrillen, zal zeker zijn goesting vinden bij Woodys. De sterkte van deze collectie is dan ook de prijs-kwaliteit verhouding. Neem hier snel een kijkje en wordt verliefd op deze prachtige monturen.