Service & onderhoud

Vakkundig brillenglazen slijpen in ons atelier

Maatwerk brillenglazen slijpen in ons atelier

Ons atelier voor brillen: Vakkundige service en maatwerk brillenglazen

Ontdek het hart van onze brillenzaak: ons atelier. Hier vinden cruciale stappen plaats in het proces van jouw nieuwe bril en maatwerk brillenglazen. Ons toegewijde team doet er alles aan om van jouw bril een pareltje te maken. Daarnaast staat ons atelier klaar voor service en onderhoud van al jouw brillen.

Hoogwaardig precisiewerk in ons vakkundig atelier

Wist je dat jouw brillenglazen bij ons ongeslepen worden geleverd? Deze ongeslepen glazen hebben een diameter van gemiddeld 60 tot 70 mm en zijn dus te groot voor jouw montuur. Gelukkig hebben wij de oplossing: in ons atelier slijpen wij de brillenglazen met behulp van geavanceerde computergestuurde slijpmachines tot de perfecte vorm voor jouw montuur. Dit gebeurt met de hoogste precisie, waarbij extra aandacht wordt besteed aan de centratie van de brillenglazen. Elk paar brillenglazen wordt op maat gemaakt, aangepast aan de unieke behoeften van elke klant.

Door alle montages van de brillenglazen in eigen beheer te hebben, kunnen we jouw bril van het meest esthetische resultaat verzekeren. Vooral bij hogere sterktes, waarbij de glazen dikker zijn, kunnen we een aanzienlijk verschil maken.

Maatwerk brillenglazen slijpen in ons atelier

Kies voor onze maatwerk brillenglazen en ervaar het verschil

Bij ons atelier streven we naar niets minder dan perfectie. Met onze vakkundige service en precisiewerk leveren we maatwerk brillenglazen die voldoen aan jouw specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar dunne glazen, speciale coatings of andere aanpassingen, wij zorgen ervoor dat jouw bril precies is zoals jij het wilt.

Ontdek het verschil dat onze maatwerk brillenglazen kunnen maken. Bezoek onze winkel en maak een afspraak bij ons atelier voor een persoonlijke en professionele service.

Laat je bril herstellen

Ben je een neusje of vijsje kwijt? Blijft je bril steeds afzakken? Of is je bril gebroken? Wij repareren jouw bril in ons atelier. Meestal kunnen we een kleine reparatie direct herstellen en kan je jouw bril ook meteen weer mee nemen. Ookal ben je nog geen klant bij ons, we helpen je met veel plezier en bovendien is dit gratis!*

Glasverzekering en garantie

Maison Lunettes is erkend als een Varilux center en Essilor Experts Ambassador. Wie Varilux en/of Eyezen brillenglazen aanschaft bij ons, krijgt daarom gratis aanvullend een glasverzekering. Jouw brillenglazen zijn niet alleen gedekt tegen breuk en diefstal, maar je kan ook genieten van een reisbijstandsverzekering!

Onderhoud bril

Elke klant is bij ons welkom voor een gratis onderhoud van de bril! Tijdens deze 6-maandelijkse afspraak zorgen we ervoor dat je bril weer piekfijn in orde is. Zo schroeven we de vijsjes bij. Zetten de bril indien nodig terug recht. Kuisen we de bril grondig op en vullen je reinigingsspray bij. Zo kan jij terug genieten van een helder zicht.

*Kleine reparaties zijn steeds gratis, met uitzondering indien er een onderdeel moet besteld worden.
Grotere reparaties nemen meer tijd in beslag. Bijgevolg kan er een kleine kost aangerekend worden.