Brillen

Frank and Lucie brillen

Frank and Lucie brillen

Frank and Lucie brillen

De Frank and Lucie brillen zijn hippe, betaalbare en duurzame leesbrillen.

Frank says: “Lucie is the apple of my eye”

De Frank and Lucie brillen zijn niet te vergelijken met de klassieke, kant-en-klare leesbrillen. Heb je ook altijd het gevoel er ouder uit te zien met een leesbril? Of steeds het gevoel dat deze snel stuk gaan? Ontdek de collectie van Frank and Lucie. Hun unieke kleurencombinaties en hippe vormen, zorgen voor een trendy, jonge look. Door de keuze voor een kunststof materiaal en kwalitatieve scharnieren zijn de leesbrillen bijzonder duurzaam. Ook is elk model voorzien van flexveren, wat uitzonderlijk is bij kant-en-klare leesbrillen.

En dan spreken we nog maar alleen over het montuur. De brillenglazen zijn van een goede optische kwaliteit en beschikken bovendien over een blauwlicht filter. Aangezien we meer en meer op digitale schermen kijken, worden onze ogen ook steeds meer blootgesteld aan schadelijk blauw licht. Daarom zijn de Frank and Lucie brillen aangepast aan onze moderne kijkstijl en filteren ze het blauw licht. Ook is er een lijn leesbrillen met zonneglazen binnenin de collectie, voor een aangename kijkervaring tijdens het lezen in de zon.

Frank and Lucie leesbrillen

Reading since 1965 

Frank en Lucie zijn de gezichten achter dit wonderlijke merk. Het koppel stoorde zich aan de klassieke, voorgemaakte leesbrillen, die er toen op de markt waren. Daarom ontwierp Frank enkele modellen voor zijn vrouw en hemzelf. Hij koos voor het geliefde acetaat materiaal met een trendy look, maar nooit overdreven. Al snel waren hun vrienden en familie fan. En zo startte het verhaal van de collectie Frank and Lucie.

In het dagelijkse leven van Frank en Lucie staat humor centraal. Daarom is er bewust gekozen voor een komische naam voor elk model. Enkele voorbeelden zijn: Eyespy, Eyequarium, Eyeball… Ondertussen zijn er al meer dan tien verschillende modellen verkrijgbaar. Elk model is bovendien in tal van verschillende kleuren beschikbaar. Zo kan je naast de klassieke kleuren (zwart, havana…) ook kiezen voor wat speelsere kleuren zoals paars, roze, groen… Omdat Lucie vindt dat iedereen bij elke gelegenheid een andere bril verdiend, zijn de brillen voorzien van een zacht prijskaartje.