Blog

Maison Lunettes optiek in regio Gent en Merelbeke | Brillen, zonnebrillen en contactlenzen

Optiek in Merelbeke

Maison Lunettes Optiek in regio Gent en Merelbeke.

Als zelfstandige en gespecialiseerde optiek in regio Gent en Merelbeke, biedt Maison Lunettes een persoonlijke benadering bij het kiezen van brillen, contactlenzen of zonnebrillen. Onze huiselijke en rustige sfeer creëert een unieke ervaring. Ten slotte hechten we waarde aan vertrouwen in onze adviezen voor functionaliteit en esthetiek. Waardoor je zeker bent van de perfecte keuze.

Ontdek een uitgebreid assortiment brillen en zonnebrillen

Bij Maison Lunettes optiek in Merelbeke en regio Gent vind je een groot assortiment brillen, zonnebrillen en contactlenzen. We hebben tijdloze, eigentijdse en trendy monturen van hippe ontwerpers. Bijvoorbeeld Theo, Götti, Etnia, Kuboraum, Robert La Roche, Vava en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een klassieke bril voor dagelijks gebruik, een stijlvolle zonnebril voor de zomer of comfortabele contactlenzen voor actieve dagen. Alles bij elkaar hebben we voor elk wat wils.

Deskundige oogmetingen en kwalitatieve contactlenzen

In de eerste plaats staan onze optometristen klaar om oogmetingen uit te voeren met de nodige deskundigheid. Voor aanpassen en opvolging van contactlenzen ben je bij ons aan het juiste adres. We nemen de tijd om jouw zichtbehoeften te begrijpen. Dus bieden wij persoonlijk advies over de juiste brilglazen voor jouw levensstijl. Of je nu behoefte hebt aan multifocale glazen om scherp te zien op elke afstand, enkelzicht glazen voor specifieke taken, of speciale glazen voor computergebruik, we begeleiden je graag in je keuze.

Meer dan een brillenwinkel

Bij Maison Lunettes gaat het verder dan alleen maar het kiezen van een bril. We geloven in het creëren van een positieve en memorabele ervaring voor onze klanten. Onze passie voor oogzorg en ons streven naar klanttevredenheid vormen de kern van alles wat we doen. In de eerste plaats willen we dat je met een glimlach onze optiek verlaat, wetende dat je de juiste keuze hebt gemaakt voor jouw zichtbehoeften.

Onmiddellijke herstelling en uitmuntende service

Voor dringende herstellingen staan we steeds paraat om jouw bril onmiddellijk te herstellen. Daarnaast bieden we een scala aan gratis services om jouw bril in topconditie te houden. Van het bijstellen van het montuur en het aanschroeven van vijsjes tot het polijsten van het montuur en het vervangen van neuspads. Alles bij elkaar zorgen we ervoor dat jouw bril helemaal in orde is voor optimaal comfort en helder zicht.

Bezoek ons in Merelbeke en ervaar onze persoonlijke service

Met ons team van ervaren opticiens en optometristen kun je rekenen op deskundige begeleiding en hoogwaardige oogzorg. Of je nu een nieuwe bril nodig hebt of advies wilt over contactlenzen. Ook wanneer je gewoon je huidige bril wilt laten nakijken. We staan voor je klaar.

Maison Lunettes Optiek in regio Gent en Merelbeke is gevestigd in Merelbeke Flora. Dus we zijn heel gemakkelijk bereikbaar voor de inwoners van regio Gent en Merelbeke.

We verwelkomen je graag in onze optiek op de Hundelgemsesteenweg 101 C, 9820 Merelbeke en ontdek onze trendy brillen, zonnebrillen, kwalitatieve contactlenzen en persoonlijke service voor jouw zichtbehoeften.**

TIP: Geef in uw gps het volgende adres: Petrus Paulus Rubenslaan 1, 9820 Merelbeke.
Wij zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, de wagen, de fiets of te voet.

Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties, trends en aanbiedingen. We delen regelmatig updates en inspiratie om jou te helpen bij het vinden van de perfecte bril die jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer een exclusieve aanbieding of evenement bij Maison Lunettes.

Kom vandaag nog langs bij Maison Lunettes en ervaar zelf de uitstekende service, hoogwaardige producten en warme sfeer die onze optiek uniek maken in Merelbeke en regio Gent. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en te helpen bij het vinden van de perfecte bril of contactlenzen voor jou.

Kortom jouw ogen verdienen de beste zorg. Want bij Maison Lunettes streven we er altijd naar om aan die behoefte te voldoen.