Oogzorg, Brillenglazen

Stellest brillenglazen (Essilor)

Stellest
Stellest

Ontdek nu het nieuwste myopie remmende brillenglas: Stellest (Essilor)

Stellest is een nieuw myopie remmend brillenglas. Het is speciaal ontwikkeld om bijziendheid of myopie bij jonge kinderen af te remmen. Een 2-jarig durende studie toont aan dat deze brilglazen de achteruitgang van bijziendheid met maar liefst 60% vermindert. En dit door het gebruik van de unieke H.A.L.T. technologie. Wij zijn gecertificeerde verdelers van Stellest brillenglazen in Oostende en Merelbeke.

H.A.L.T. technologie

Een Stellest brillenglas met H.A.L.T. technologie (Higly Aspherical Lenslet Target) is opgebouwd uit 2 zones. Enerzijds bevindt er zich een centrale heldere zone ter hoogte van de pupil. In deze zone voorzien we de sterkte dat uw zoon/dochter nodig heeft. Dit biedt het kind bijgevolg een zuiver, scherp zicht. Anderzijds is er een perifere behandelzone aanwezig, dat zich rondom de centrale heldere zone bevindt. Deze behandelzone is opgebouwd uit verschillende kleine aaneengesloten asferische lensjes in concentrische cirkels. Deze lensjes creëren een volume van vertragingssignalen op de progressie van de bijziendheid. Tussen deze lensjes is echter opnieuw de sterkte van uw kind voorzien. Zo kan jouw kind genieten van een scherp zicht bij alle blikrichtingen en wordt daarbovenop de bijziendheid afgeremd. Bovendien zijn deze kleine lensjes quasi onzichtbaar, waardoor het Stellest brillenglas zo goed als hetzelfde oogt als een traditioneel, enkelzicht brillenglas.

Benieuwd hoe dit glas eruitziet? Of wens je graag meer informatie? Kom gerust langs, wij nemen graag de tijd om jouw vragen te beantwoorden.

H.A.L.T. technologie

De voordelen van Stellest brillenglazen

UV-bescherming

Het Stellest brillenglas blokkeert 100% UV-transmissie. Ideaal dus voor spelende kinderen.

Veelzijdige coating

Het Stellest brillenglas is behandeld met een ontspiegelingslaag, wat storende reflecties elimineert. Verder is het glas voorzien van een water- en vuil afstotende laag. Dit zorgt ervoor dat de glazen makkelijker te reinigen zijn. Tenslotte biedt de kraswerende laag een bescherming tegen krassen.

21% dunner

De Stellest brillenglazen zijn verdund, wat zorgt voor het mooiste resultaat. Zo zijn de glazen 16% lichter en 21% dunner dan standaard enkelzicht glazen. Kortom, een goed draagcomfort is verzekerd.

40% stootvaster

Kinderbrillen moeten zeker tegen een stootje kunnen. De brilglazen van Stellest zijn dan ook vervaardigd uit polycarbonaat. Dit materiaal is 40% stootvaster in vergelijking met standaard enkelzicht brillenglazen.