Blog, Brillenglazen

Essilor Crizal Drive

Crizal Drive

Essilor Crizal Drive, de coating voor brillenglazen voor automobilisten

Ondervindt je ‘s nachts ongemakken van felle lichtbronnen, zoals koplampen of straatverlichting? En ontzie je het daardoor soms ook om ‘s nachts de baan op te gaan? Wist je dat bijna de helft van de autobestuurders aangeeft verblinding te ondervinden tijdens het rijden in de nacht? Ontdek de Crizal Drive coating van Essilor. Deze coating voor brillenglazen is ontwikkeld om het nachtzicht bij autobestuurders te optimaliseren en verblinding te minimaliseren. Dit verhoogt bijgevolg jouw kijkervaring en biedt een veiliger gevoel tijdens het rijden.

De Crizal Drive verbetert niet alleen de kwaliteit van je nachtzicht, maar is ook geschikt om overdag te dragen. Naast een ontspiegelingslaag, bevat deze coating namelijk ook een UV-bescherming. Jouw ogen worden zo beschermt tegen de schadelijke UVA- en UVB stralen. Daarbovenop is het brillenglas uitgerust met een kraswerende laag. Het biedt zo een extra bescherming tegen krassen. Door de vuilbestendige en stofwerende eigenschappen, krijg je de glazen bovendien makkelijker schoon.

Verminderd verblinding tot 90% tijdens het rijden in de nacht.

Biedt een verbeterde visuele helderheid in donkere omstandigheden.

Geniet van een optimaal, helder zicht gedurende de dag.

Biedt een complete bescherming tegen stof, vuil, water, UV-stralen en krassen.

Let op! De kraswerende eigenschap van de glazen biedt een extra bescherming voor jouw glazen tegen krassen. Het is echter nooit krasvrij.

Kortom, de Crizal Drive coating van Essilor verminderd verblinding. Dit resulteert in een veiliger gevoel tijdens het rijden. Maar ook overdag geniet je van een helder, optimaal zicht. Deze coating is bovendien geschikt voor zowel unifocale als voor multifocale brillenglazen.