Blog

Optiek Mieke De Bruycker

De opvolging van optiek Mieke De Bruycker is verzekerd!

Wij hechten veel waarde aan het persoonlijk contact met onze klanten en wij houden je dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen optiek Mieke De Bruycker. Reeds 34 jaar lang heeft Mieke met veel plezier en toewijding haar bedrijf gerund. Op 2 januari 2019 zal haar opvolger Rodi Kreimech in haar voetsporen treden en haar sterke zaak en reputatie verder opbouwen. Sinds 2017 is Rodi al nauw betrokken bij de zaak. Mieke De Bruycker denkt zelf nog niet aan stoppen en blijft deeltijds actief en betrokken bij Maison Lunettes.

Deze bedrijfsovername brengt voor de klant geen merkbare veranderingen met zich mee. Wij blijven je vertrouwde optiek en garanderen de service die je de afgelopen 34 jaar van ons gewend was.

What’s in a name?

De opvolger van Mieke De Bruycker is de oprichter van Lunettes Mobilette, de mobiele optiek aan huis. Passend bij zijn bestaande optiekzaak werd daarom de naam omgedoopt naar “Maison Lunettes”. Op die manier zijn Maison Lunettes en Lunettes Mobilette complementair op vlak van naam en diensten, want als eerste in België worden de diensten van een opticien op die manier aangeboden.

Ons team verwelkomt je graag in de vernieuwde winkel en presenteren je graag de nieuwe brillen.

 

Optiek Mieke De Bruycker