Veelgestelde vragen, Brillen

Nieuwe bril kopen

nieuwe bril op sterkte

Een nieuwe bril kopen?

Wil je een nieuwe bril op sterkte kopen? Op de collectie pagina vind je snel en gemakkelijk een montuur dat bij jouw gezicht en persoonlijkheid past. Maison Lunettes is gespecialiseerd in kinderbrillen, zonnebrillen en sport zonnebrillen.

De ervaren en gepassioneerde opticiens van Maison Lunettes hebben al een zekere reputatie opgebouwd.  Een nieuwe bril kopen, gebeurt stapsgewijs en de keuze gebeurt steeds in harmonie met het gezicht en oogsterkte.

Een nadeel van de passe-partoutbril is dat je zelden dezelfde waarden hebt op beide ogen. Bovendien komt het optische centrum van de lens niet noodzakelijk overeenkomt met de positie van je ogen. Voor wie astigmatisme heeft, zijn kant-en-klare brillen al helemaal geen optie. Een slecht aangepaste bril is vaak de oorzaak van hoofdpijn en misselijkheid.

Het voordeel is dat ze veel goedkoper zijn en je dus sneller eens van model kunt wisselen. Ze kunnen ook dienst doen als goedkope reservebril.

Een nieuwe bril op sterkte koop je natuurlijk bij Maison Lunettes. Doorheen de jaren hebben wij een zekere reputatie en vertrouwen opgebouwd. De opticiens van Maison Lunettes helpen je bij het uitzoeken van je nieuwe bril op sterkte.

Een bril kan je moeilijk online kopen of zonder te passen. Het is belangrijk om het brilmontuur ook effectief bij jou te zien. Wij willen zeker zijn dat het brilmontuur van Maison Lunettes past bij de vorm van je gezicht. Daarom bieden we bij Maison Lunettes diverse mogelijkheden aan om zeker te zijn dat jouw bril perfect past. Via Lunettes Mobilette heb je ook de mogelijkheid om de brillen thuis te passen. Daardoor kunnen ook anderen hun mening geven. Kies op welke manier je graag je nieuwe brilmontuur wil kiezen.

Een nieuwe bril kiezen is een kunst

Een nieuwe bril kiezen is immers een kunst. Je kan een bepaalde montuur graag zien, maar het belangrijkste is dat de bril je past en comfortabel aanvoelt. Daarom wordt je tijdens het kiezen deskundig geadviseerd. Daarbij houden wij rekening met een aantal vuistregels.

 

Studie van je gezicht

We bestuderen de uitstraling die de nieuwe bril aan je gezicht geeft. Past het kleurassortiment op je gezicht? Ook de mode van het moment spelen een zeer belangrijke rol. Eens de keuze gemaakt is, doen wij een oogmeting. Vervolgens worden verschillende maten van de ogen nauwkeurig opgemeten.

De kwaliteit en service bij Maison Lunettes primeert. Bij elke nieuwe bril bieden wij verschillende bril poets doeken en bril vloeistof aan. Bovendien zijn de klanten altijd welkom hun bril vloeistof gratis na te vullen. Onze klanten zijn steeds welkom voor een gratis afstel-en reiningsbeurt van de nieuwe bril en brillenglazen.

Ieder gezicht is anders, soms is het ook moeilijk om de perfecte montuur te vinden.

Een bril moet niet enkel mooi zijn, maar moet ook de juiste maat hebben om bij jouw gezicht te passen.

Götti, een merk waar wij een groot aanbod van hebben, heeft een ‘Dimension Next’ collectie. Deze collectie wordt met behulp van een 3D-printer gemaakt. Laag voor laag worden ze opgebouwd tot een stevig geheel. Deze manier van produceren zorgt ervoor dat men nu ook monturen op maat kan maken. Ze hebben verschillende vormen en dan kan jij kiezen welke vorm jou het meest aanstaat. De neus en veren worden dan op maat gemaakt voor u, zodat de bril steeds past. Zo heeft u een goed gevoel bij de bril. Zeker na een lange zoektocht naar een goede bril is dit de juiste oplossing.

Bij Maison Lunettes kunt u dus een volledig unieke en gepersonaliseerde bril hebben. Een op maat gemaakte bril en op maat gemaakte glazen voor een optimaal kijkcomfort en draagcomfort.