Nieuws

De oplossing voor aangedampte brillenglazen

Een grote ergernis bij brildragers is die vervelende aandamping van de brillenglazen. Tijdens de coronapandemie worden we hier echter nog vaker mee geconfronteerd. Maar eindelijk komt er een oplossing voor aangedampte brillenglazen met de Clearsee anti-condens poetsdoek.

Lees hier meer informatie over de oorzaak van aangedampte brillenglazen bij het dragen van een mondmasker.

 

Clearsee anti-condens poetsdoek, de oplossing voor aangedampte brillenglazen

Deze brillendoek beschikt aan beide zijden over een coating van hydrofiele nanodeeltjes. Wanneer je dus met deze doek over je glazen wrijft, ontstaat er een anti-condens werking op de glazen van maar liefst 8-12h

 

Veilig voor uw brillenglazen

De clearsee anti-condens poetsdoek is vervaardigt uit microvezelmateriaal. Microfiber is een samenstelling van polyamide en polyester. Deze stof is zacht en maakt bijgevolg geen krassen. Met andere woorden: 100% veilig voor uw brillenglazen. 

In tegenstelling tot andere anti-condens producten, hoef je je dus geen zorgen te maken over eventuele beschadigingen aan jouw bril. 

 

Hoe werkt het?

  1. Kuis je brillenglazen met onze gratis navulbare brillenspray.
  2. Droog je glazen met een microvezel brillenpoetsdoek
  3. Wrijf nogmaals over de glazen met de Clearsee anti-condens poetsdoek.
  4. Berg deze anti-condens poetsdoek terug op in het bijhorende afsluitbare opbergzakje.
  5. Geniet 8-12h van een zuiver zicht zonder aangedampte brillenglazen.

De anti-condens poetsdoek kan je tot wel 300 keer gebruiken! En bovendien is het nog voordelig in prijs ook. Voor slechts 10 euro geniet je altijd van een helder, zuiver zicht.