Brillenglazen

Unifocale brilglazen

ZEISS Unifocale brillenglazen

Unifocale brilglazen

Wie bijziend of verziend is, zal respectievelijk in de verte of nabij wazig zien. Bij beiden wordt het zicht echter gecorrigeerd door unifocale brilglazen.

Eyezen brilglazen, de nieuwste unifocale brilglazen

Eyezen brilglazen onderscheiden zich omwille van de nieuwste technologieën. Ten eerste vermindert de ‘dualoptim technology’ tot 60% aberraties. Zo wordt de optische zuiverheid van de glazen dan ook tot het hoogste niveau getild. Dit resulteert in een scherper en comfortabel zicht.

Ten tweede zijn de Eyezen brilglazen voorzien van een ‘Eye Protect System’. Deze technologie biedt namelijk bescherming tegen schadelijk UV-licht en blauwlicht. En dit in uiterst heldere brilglazen.

Ook zijn de Eyezen brilglazen behandeld met coatings. Zo zijn de glazen niet alleen behandeld met een hoogwaardige ontspiegeling. Maar ze zijn ook kraswerend en bovendien vet en vuil afstotend.

Ondersteunende unifocale brilglazen

De Eyezen boost glazen zijn zo ontwikkeld om je het hoogste kijkcomfort te bieden. Ze bieden namelijk een extra leesondersteuning. Dit bevindt zich echter onderaan het brillenglas. Wat de scherpstelling ontspant en ondersteunt gedurende nabijwerk. Bijvoorbeeld bij het lezen van een boek, maar ook bij digitaal schermgebruik. Dit brengt enkele belangrijke voordelen met zich mee:

  • Hoger leescomfort;
  • Scherper zicht;
  • Verhoogd contrast;
  • Verminderd oogvermoeidheid.

Maison Lunettes, Varilux Center in Oostende

Als Varilux Center, uniek in Oostende, bieden wij uitzonderlijke garanties aan. Maar ook gratis aanvullende verzekeringen op onze glazen. Zo kan u genieten van een breukgarantie, diefstalgarantie en reisbijstand van uw brillenglazen. Lees hier meer informatie.