Brillenglazen

Brillenglazen voor kinderen

Kwalitatieve-brillenglazen-voor-kinderen

Brillenglazen voor kinderen

Het belang van brillen voor kinderen

De ogen van kinderen worden steeds meer belast door de toenemende digitalisering. Van huiswerk maken op de computer tot het smartbord in de les op school. Bijgevolg spenderen kinderen minder tijd buitenhuis door. Kortom, meer en meer gebruiken kinderen digitale apparaten. Meerdere studies tonen dan ook aan dat dit kan leiden tot een ontwikkeling van bijziendheid of de bijziendheid sneller doet toenemen. Bovendien hanteren kinderen een andere werkafstand dan volwassen. Ook het kijkgedrag verschilt. Redenen genoeg om te kiezen voor op maat gemaakte brillenglazen voor kinderen bij Maison Lunettes in Oostende of Merelbeke.

EyezenKids

Is jouw zoon of dochter bijziend (myoop), verziend (hypermetroop) of astigmaat? Dan is het belangrijk om hun zicht te corrigeren met unifocale brillenglazen, zodat hij of zij terug kan genieten van een helder, zuiver zicht.

Kinderen vertonen een dynamischer kijkpatroon dan volwassenen. Vaak bewegen ze hun ogen meer, waardoor ze door een groter oppervlak van de brillenglazen kijken. Dit vraagt dan ook om aangepaste brillenglazen voor kinderen. EyezenKids is echter volledig aangepast aan de noden van kinderen:

Helder zicht in elke blikrichting

 

Zo wordt de optische zone van het brillenglas uitgebreid. Deze zone biedt een scherp, helder beeld. En dit zonder aberraties of sterktefouten. Het gezichtsveld kan tot 60% verbreed worden.

Optimale bescherming 

 

Verder zijn deze brillenglazen voor kinderen voorzien van een uv-bescherming. En dit op zowel de voorzijde als de achterzijde van het glas.

Ontspannend voor de ogen

 

Verschillende studies tonen aan dat blauwlicht uitgestuurd door beeldschermen schadelijk kan zijn. EyezenKids brillenglazen zijn voorzien van een blauwlichtfilter, wat het schadelijke deel van het blauwlicht blokkeert, maar het gunstige deel doorlaat.

Dit brillenglas corrigeert het zicht van jouw kind, maar remt de achteruitgang van het zicht niet.

Myopieremmende brilglazen

Myopie remmende brilglazen daarentegen zijn speciaal ontwikkeld om de snel toenemende bijziendheid af te remmen en zo ook de snelle achteruitgang van het zicht. Er zijn verschillende types brilglazen op de markt om de myopie af te remmen. Lees hier meer informatie.