Brillen, Blog

Anne et Valentin brillen

Anne et Valentin brillen

Anne et Valentin brillen

Door het onderscheidende ontwerp, de creatieve mix van materialen en de precieze afwerking, zijn de Anne et Valentin brillen en zonnebrillen vernieuwend en vooruitstrevend te noemen.

De Franse designercollectie

Anne et Valentin staat voor levensvreugde en creativiteit in één bril. De collectie is ontworpen met passie. Enerzijds verzetten de ontwerpers zich tegen de klassieke mode. Anderzijds ontwerpen ze tijdloze monturen. Hun grootste troef is dan ook hun durf om af te wijken van het normale. Ze gebruiken bovendien regelmatig gewaagdere kleuren. Daardoor overstijgen Anne et Valentin brillen elke trend. Het doel is steeds om een unieke en prachtige bril voor elke brildrager te ontwerpen. Zo zijn er enerzijds monturen bestemd voor mensen die er staan. Anderzijds voor mensen die eerder onopvallend zijn. Desalniettemin zijn alle brillen afgewerkt tot in het kleinste detail. Hierdoor tilt de bril je positieve kenmerken steeds naar een hoger niveau. Kortom zijn het bruisende monturen waar mode centraal staat. Liefhebbers van design zullen weg zijn van dit Franse merk.

Anne et Valentin brillen
Anne et Valentin zonnebrillen

Laat je uitstraling spreken

De collectie van Anne et Valentin kan steeds herleid worden naar basis vormen. Zo vind je binnenin de collectie de typische ronde, ovale en geometrische vormen terug. De unieke mengeling van de verschillende materialen, kleuren en vormen zorgen echter toch voor unieke, trendy brillen. De ontwerpers streven dan ook steeds naar unieke brillen passend in de huidige mode trends. Ondanks dat de ontwerpen modebewust zijn, zijn alle Anne et Valentin monturen tijdloos omwille van de gebruikte basis vormen. Wat vandaag de dag het werk van Anne et Valentin kenmerkt, is expressie. Zowel de Anne et Valentin brillen als zonnebrillen versterken je persoonlijkheid en geven je een stralende look. Hierdoor ben je met deze brillen gekleed zonder vermomd te zijn.

Interesse in deze Franse designer collectie? Kom ze gerust eens passen bij Maison Lunettes. We adviseren u met alle liefde welke Anne et Valentin bril het beste bij u past.