Brillen

Nano Vista brillen

Kindercollectie _ Sterke kinderbrillen

Nano Vista, sterke kinderbrillen

Nano Vista is een Spaanse kindercollectie van uitzonderlijke kwaliteit. De kinderbrillen zijn niet alleen extreem licht, maar ook ontzettend duurzaam en budgetvriendelijk. Ook zijn ze in tal van verschillende kleuren verkrijgbaar. Een bril mag voor een kind geen hindernis zijn tijdens het spelen. Met andere woorden, de bril moet tegen een stootje kunnen. Wat deze sterke kinderbrillen zo uniek maakt, zijn de uiterst flexibele scharnieren. Hierdoor zijn de monturen quasi onbreekbaar, ideaal dus voor spelende kinderen. De flexibiliteit van het materiaal zorgt bovendien dat de monturen tot 35% lichter zijn. Verder zijn de veren makkelijk verstelbaar, wat zorgt voor een maximaal draagcomfort. De veren van de bril kunnen ook makkelijk vervangen worden door een elastieken band voor rond het hoofd. Dit maakt de Nano Vista brillen multifunctioneel. De monturen zijn niet alleen prachtig, maar het is ook de ideale sportbril en ravotbril. 

Kortom, de kindercollectie van Nano Vista is volledig kidsproof

flexibele brillen

Flexibele brillen

De collectie van Nano Vista zijn zeer flexibele brillen. Dit heeft als grootste voordeel een uitstekend draagcomfort. De flexibiliteit zorgt niet alleen voor een perfecte pasvorm, maar maakt het montuur ook uiterst licht. De monturen zijn bovendien zeer sterk. De flexibele scharnieren zorgen ervoor dat het montuur quasi onbreekbaar is.

 

Bovendien geniet je bij Maison Lunettes, de kinderoptiek in Oostende, van een uitzonderlijke service. Wij bieden een verzekering aan op maat voor kinderen. De brilglazen worden gratis of tegen een kleine prijs vervangen. Dit is aan te raden bij kleine kinderen.