Brillen

Kinderbrillen

kinderbrillen-oostende-merelbeke-babybrillen-tienerbrillen

Kinderbrillen bij Maison Lunettes, de kinderoptiek in Oostende of Merelbeke

Bij Maison Lunettes vind je een uitgebreide collectie kinderbrillen, maar ook babybrillen of tienerbrillen. Wij hebben een selectie gemaakt van kinderbrillen, die comfortabel zitten en ook van uitmuntende kwaliteit zijn. Bij de kinderoptiek in Oostende of Merelbeke vind je alle types kinderbrillen en kinderzonnebrillen. Bovendien bevatten deze geen metalen onderdelen en zijn zelfs rubbervrij, latexvrij en hypoallergeen. Zo vind je bij ons onder andere de collecties van Etnia, Anne et Valentin, BBig en NanoVista.

Wat de Nano Vista kinderbrillen en babybrillen zo uniek maakt, zijn de uiterst flexibele scharnieren. Hierdoor zijn de monturen quasi onbreekbaar. Lees hier meer informatie over deze unieke collectie.

Geniet van een verzekering op de bril

Bovendien geniet je bij Maison Lunettes, de kinderoptiek in Oostende, van een uitzonderlijke service. Wij bieden een verzekering aan op maat voor kinderen. De brilglazen worden gratis of tegen een kleine prijs vervangen. Dit is echter aan te raden bij kleine kinderen.

Correctie op maat van kinderen

Bij Maison Lunettes vind je tal van mogelijkheden om het zicht van jouw zoon/dochter te corrigeren.

  • Unifocale brilglazen;
  • Myopieremmende brilglazen;
  • Unifocale contactlenzen;
  • Of myopieremmende contactlenzen.

Unifocale brilglazen corrigeren het zicht van jouw kind, maar remmen de achteruitgang van het zicht niet.

Als erkende optometristen zijn we gespecialiseerd in het aanpassen van myopieremmende brilglazen. Wij maken u graag wegwijs doorheen de verschillende opties. Lees hier meer informatie.

 

Het belang van een kinderzonnebril

Bij kinderen is een zonnebril essentieel! Kinderen lopen meer gevaar, omdat ze vaker in de zon komen dan volwassenen. Bovendien zijn hun ogen gevoeliger. Uv-schade stapelt zich op door de jaren heen. Dit betekent dat je zo vroeg mogelijk moet beginnen met het beschermen van de ogen. Een zonnebril is minstens even belangrijk als een paar schoenen.

De ideale bril vinden voor je kind is niet altijd even makkelijk. De bril moet namelijk stevig zijn, maar zeker ook niet kinderlijk. Lees hier 10 tips die je helpen bij het kiezen van de ideale bril voor je zoon/dochter. Wij helpen je graag bij het vinden van de geschikte kinder(zonne)bril.