Maison Lunettes – Optiek in Oostende
Maison Lunettes – Optiek in Oostende
Nieuwpoortsesteenweg 150
Oostende
Di-Vrij: 9u-18u Pauze: 12u-14u
Zat: 10u-17u (doorlopend)
+3259509967

Nano Vista kinderbrillen

Nano Vista kinderbrillen

Nano Vista is een Spaanse kindercollectie van uitzonderlijke kwaliteit. De kleurrijke monturen zijn niet alleen extreem licht, maar ook ontzettend duurzaam en budgetvriendelijk. Wat de Nano Vista kinderbrillen zo uniek maakt, zijn de uiterst flexibele scharnieren. Hierdoor zijn de monturen quasi onbreekbaar, ideaal dus voor spelende kinderen. De flexibiliteit van het materiaal zorgt bovendien dat de monturen tot 35% lichter zijn. 

Verder zijn de veren makkelijk verstelbaar, wat zorgt voor een maximaal draagcomfort. De veren van de bril kunnen ook makkelijk vervangen worden door een elastieken band voor rond het hoofd. Dit maakt de Nano Vista kinderbrillen multifunctioneel. De monturen zijn niet alleen prachtig, maar het is ook de ideale sportbril en ravotbril. 

Kortom, de collectie van Nano Vista is volledig kidsproof. 

 

Een complete kinderbril op sterkte aan 199euro, ontdek hier onze promoties op de Nano Vista kinderbrillen. 

 

Kinderbrillen bij Maison Lunettes, de kinderoptiek in Oostende

Bij Maison Lunettes vind je een uitgebreide collectie kinderbrillen voor zowel baby’s, kinderen als tieners. Wij hebben een selectie gemaakt van kinderbrillen die comfortabel zitten en van uitmuntende kwaliteit zijn. Bij de kinderoptiek in Oostende vindt u alle types kinderbrillen en zonnebrillen, die geen metalen onderdelen bevatten en bovendien rubbervrij, latexvrij en hypoallergeen zijn.

De ideale bril vinden voor je kind is niet altijd even makkelijk. De bril moet stevig zijn, maar zeker ook niet kinderachtig. Lees hier 10 tips die je helpen bij het kiezen van de ideale bril voor je zoon/dochter. 

Bovendien geniet je bij Maison Lunettes, de kinderoptiek in Oostende, van een uitzonderlijke service. Wij bieden een verzekering aan op maat voor kinderen. 

Ontdek hier onze collectie kinderbrillen.