Nieuws

Uw Varilux Center in Oostende en Merelbeke

Essilor experts ambassador

Varilux center in Oostende en Merelbeke

Maison Lunettes is nu officieel een Varilux Center en een Essilor experts ambassador. Het accent wordt hierbij dan ook nog meer gelegd op vakkundigheid, advies en montage met precisie. Wie Varilux en/of Eyezen brillenglazen aanschaft bij een Varilux Center, kan niet alleen rekenen op een verzekering van de bril, maar ook op een gepersonaliseerde aanpak en een grondige analyse van zijn of haar behoeften. Daarbovenop geniet u ook van een breed servicepakket.

ONMIDDELLIJKE
HERSTELLING

Bij dringende herstellingen (verlies van een schroef, bijstellingen…) zal het netwerk van Varilux® Centers alles in het werk stellen om je te helpen. Maak hier jouw afspraak voor een herstelling.

TEVREDENHEIDS-
GARANTIE

Je bent na een aanpassingsperiode van 30 dagen niet tevreden over jouw Varilux® brillenglazen? Dan zullen wij deze éénmalig vervangen door andere brillenglazen van Essilor.

GRATIS PERIODIEK
ONDERHOUD

U kan terecht bij uw Essilor experts ambassador voor het bijstellen, aanschroeven, reinigen door ionisatie en voor vervanging van de neuspads. Maak hier jouw afspraak voor een gratis onderhoud.

BREUK-
GARANTIE

Jouw Varilux® en/of Eyezen® brillenglazen zijn éénmalig gedekt door een breukgarantie. Deze garantie is bovendien 36 maanden geldig vanaf de aankoopdatum. Hieraan is een vrijstelling verbonden van 0% in het eerste jaar, 33% in het tweede jaar en 66% in het derde jaar. De garantie is echter niet van toepassing op krassen op de brilglazen.

DIEFSTAL-
GARANTIE

Jouw Varilux® en/of Eyezen® glazen zijn éénmalig gedekt door een diefstalgarantie. Deze garantie is 36 maanden geldig vanaf de aankoopdatum. Hieraan is een vrijstelling verbonden van 0% het eerste jaar, 33% het tweede jaar en 66% het derde jaar. De garantie wordt echter slechts toegekend op vertoon van het proces-verbaal van de politie.

VARILUX®
TRAVEL ASSISTANCE

Omdat we je een zorgeloze vakantie in de Europese Unie wensen, verbindt uw Varilux® Center zich ertoe om je een pechverhelpingskit te sturen. Deze kit bevat één leesbril en één vertebril. Deze dienst is beperkt tot 1 enkele tussenkomst binnen de 36 maanden vanaf de aankoopdatum. Je vindt het telefoonnummer van Varilux® Europe Travel Assistance op jouw lidkaart.