Maison Lunettes – Optiek in Oostende
Maison Lunettes – Optiek in Oostende
Nieuwpoortsesteenweg 150
Oostende
Di-Vrij: 9u-18u Pauze: 12u-14u
Zat: 10u-17u (doorlopend)
+3259509967

Met je consumptiecheques winkelen bij Maison Lunettes

Bij Maison Lunettes in Oostende kan je betalen met jouw consumptiecheques (Edenred, Monizze en Sodexo)!

Meer over de consumptiecheque

De consumptiecheque is een uitzonderlijke cheque. Deze werd namelijk ingevoerd om de economie te ondersteunen tijdens deze uitzonderlijke periode. Door de invoering van de consumptiecheque, neemt enerzijds de koopkracht van werknemers toe. Anderzijds ondersteunt het de locale handelaars. Heb je jouw consumptiecheques nog niet gebruikt? Dan hebben we goed nieuws voor u! Wij, bij Maison Lunettes in Oostende, aanvaarden jouw consumptiecheques van zowel Sodexo, Edenred als Monizze. Zo krijg je korting bij aankoop van een nieuwe bril, zonnebril of contactlenzen.
Ook uw Oostendebon aanvaarden wij! 

Benieuwd naar onze collecties? Neem gerust een kijkje!

 

Maison Lunettes, gespecialiseerd in oogmetingen

Kan je binnenkort geen afspraak meer krijgen bij de oogarts? Geen paniek, maak een afspraak bij Maison Lunettes voor een uitgebreid oogonderzoek. Wij zijn namelijk gediplomeerde en erkende optometristen. Een optometrist heeft dan ook een driejarige bacheloropleiding in de optiek en optometrie gevolgd. We zijn dus gespecialiseerd in het opmeten van de ogen. Bovendien kunnen we oogmetingen uitvoeren op 1.5 meter afstand. Dit is mogelijk dankzij onze elektronische apparatuur. Lees hier meer informatie over hoe wij veilig oogmetingen uitvoeren in coronatijden.

Maak gerust een afspraak voor een oogmeting.

Comments

  1. […] bril, zonnebril of contactlenzen. Deze bon is bovendien geldig tot en met 30 april 2021. Ook uw consumptiecheque aanvaarden […]

    30 januari 2021

Comments are closed.