Maison Lunettes – Optiek in Oostende
Maison Lunettes – Optiek in Oostende
Nieuwpoortsesteenweg 150
Oostende
Di-Vrij: 9u-18u Pauze: 12u-14u
Zat: 10u-17u (doorlopend)
+3259509967

Computer glazen

Computer glazen

 

Computer glazen zijn zoals de naam het zegt de perfecte glazen voor achter uw computer te zitten. Dit wordt ook soms een bureaubril genoemd, aangezien het de ideale bril is voor aan de bureau te zitten. Ze bevatten een correctie voor scherp zicht op uw computer maar ook op leesafstand.

Computer glazen zijn speciaal gemaakt zodat we een goede houding aannemen tijdens het werk. 

Met een leesbril die de juiste leescorrectie heeft gaan we vaak te dicht bij een computer zitten en leunen we dus naar voren. Dus kan spanningen in de nek en rug veroorzaken. 

Een multifocale bril bevat de vertecorrectie die overloopt naar de leescorrectie. Aangezien de juiste correctie voor de tussenafstand in het midden van het glas zit gaan we vaker het hoofd lichtjes achterwaarts kantelen. Dit kan dan weer leiden tot nek- en schouderklachten. 

Om deze klachten te vermijden is het computerglas ontworpen. Dit glas bevat bovenaan de correctie voor tussenafstand zoals een computer en onderaan de nabij correctie. Zo houd je een natuurlijke en ontspannen houding aan tijdens het werk aan een laptop en kan je ook nabij werk verrichten. 

 

Keuze computerglas

Je kan kiezen op welke tussenafstand je de correctie wil. Werk je enkel op uw computer of wil je ook al eens de persoon aan de andere kant van jouw bureau kunnen zien? Er zijn 3 soorten computer glazen, afhankelijk van de gekozen afstand voor de correctie aan de bovenkant van het glas. Om te kiezen welke jou het best past contacteer ons telefonisch of via onze website of kom gerust eens langs in onze winkel voor meer informatie.

 

Wij zullen jou helpen met het kiezen van het juiste glas en montuur. Samen zullen we tot het beste resultaat komen, de glazen worden op maat gemaakt voor een optimaal zicht.

cumputer glazen, varilux digitime

 

Voor de prijs van computer glazen kan je altijd onze website raadplegen: prijs brillenglazen