Brillenglazen

Garantie myopie remmende brillenglazen

sterke-garantie-op-myopieremmende-brillenglazen-Miyosmart-Stellest

Garantie op myopie remmende brillenglazen

Heeft jouw zoon of dochter bijziendheid (en dus een mincorrectie)? Vraag dan naar myopie remmende brillenglazen bij je behandelende oogarts. Deze brillenglazen corrigeren niet enkel het zicht van je kind, maar ze remmen ook de bijziendheid! Ontdek hier alles over deze brillenglazen. Wij bieden een sterke garantie op onze myopie remmende brillenglazen, Miyosmart en Stellest.

Garantie Miyosmart

Bij het dragen van de Miyosmart glazen, is het sterk aanbevolen om elke 6 maanden op controle te gaan bij de behandelende oogarts. De oogarts kan zo de sterkte en eventuele wijzigingen ervan nauw opvolgen. Indien de sterkte met 0.75dpt of meer verandert, binnenin het eerste jaar dat uw kind de Miyosmart glazen draagt, krijgt u éénmalig 50% korting op de nieuwe glazen.

Garantie Stellest

Net zoals bij de Miyosmart glazen, is het ook bij de Stellest brillenglazen aanbevolen om de 6 maandelijkse controles bij de oogarts nauw op te volgen. Het doel van deze controles is om de evolutie van de bijziendheid en eventuele sterkte wijzigingen na te gaan. Wanneer de sterkte met 0.50dpt of meer verandert, binnenin het eerste jaar dat uw kind de Stellest glazen draagt, krijgt u éénmalig 100% korting op de nieuwe glazen.

Tussenkomst Mutualiteit

Hou in gedachten dat als de sterkte van je kind veranderd met 0.50dpt of meer, je dan ook opnieuw recht hebt op je teruggave van het RIZIV. Vraag aan je opticien hoeveel jouw zoon of dochter zou terugkrijgen.