Maison Lunettes – Optiek in Oostende
Maison Lunettes – Optiek in Oostende
Nieuwpoortsesteenweg 150
Oostende
Di-Vrij: 9u-18u Pauze: 12u-14u
Zat: 10u-17u (doorlopend)
+3259509967

Maatwerk monturen

Brillen op maat gemaakt!

Monturen op maat gemaakt, beschikbaar bij Maison Lunettes, de brillenwinkel in Oostende!

Maatwerk monturen zijn de ideale oplossing indien je moeilijk een montuur vindt dat je past. Wij helpen jou met de zoektocht naar het juiste montuur uit onze uitgebreide collecties.

Indien je geen gepaste montuur vindt, kunnen wij voor jou een montuur op maat laten maken bij Götti. Zij maken 3D-geprinte brillen, al dan niet maatwerk. Deze monturen zijn beschikbaar in verschillende kleuren, vormen en maten. Wij helpen jou met het kiezen van de juiste vorm en besluiten dan de maten van het voorstuk, neus en veren. Indien dit besloten is, sturen wij de bestelling door en wordt de op maat gemaakte bril met de 3D-machine geprint.

Deze monturen zijn een ideale oplossing voor mensen met een breder hoofd of juist een heel smal hoofd alsook voor mensen met een smal of breed neusbeen. Dankzij dit maatwerk heb je toch een passende montuur die mooi zit op de neus en goed is van breedte.

Deze monturen zijn ook beschikbaar met een bijpassende zonneclip. Zo moet je maar Ă©Ă©n bril aanschaffen en bescherm je jouw ogen goed. Deze zonneclip is gemaakt volgens de montuur en lijkt dus op een gewone zonnebril.

Uw bril volledig op maat gemaakt!

Niet alleen onze monturen kunnen op maat gemaakt worden, ook onze glazen zijn volledig maatwerk. Op die manier bieden wij een volledig gepersonaliseerde bril aan!

Monturen voor een breder gezicht

Heb je een breed gezicht en vind je moeilijk een bril? Wij helpen jou graag met de zoektocht tussen onze collecties. Onze brillen van Etnia hebben een bredere face maar ook bij Blake Kuwahara, Tom Ford en Götti hebben wij een uitgebreide collectie monturen voor jou! Eventueel maatwerk bij Götti monturen zodat uw bril perfect past bij jouw gezicht.

Monturen voor een bredere neus

Heb je een brede neus en vind je geen gepast montuur? Wij helpen jou graag!

Een op maat gemaakte montuur of liever losse neusjes? Wij zoeken voor jou de juiste montuur zodat de bril vast zit op de neus zonder druk uit te oefenen.

 

Maak hier een afspraak bij Maison Lunettes, brillenwinkel in Oostende.

maatwerk