Brillen

Maatwerk monturen

Brillen op maat gemaakt bij Maison Lunettes

Brillen op maat gemaakt zijn beschikbaar bij Maison Lunettes, de brillenwinkel in Oostende of Merelbeke! Maatwerk monturen zijn de ideale oplossing indien je moeilijk een montuur vindt dat je past. Wij helpen jou met de zoektocht naar het juiste montuur uit onze uitgebreide collecties.

Indien je geen gepaste montuur vindt, kunnen wij voor jou een montuur op maat laten maken bij Götti. Zij maken 3D-geprinte brillen, al dan niet maatwerk. Deze monturen zijn beschikbaar in verschillende kleuren, vormen en maten. Wij helpen jou met het kiezen van de juiste vorm en meten dan de maten van het voorstuk, neus en veren. Indien dit besloten is, sturen wij de bestelling door en wordt de op maat gemaakte bril met de 3D-machine geprint.

Deze monturen zijn een ideale oplossing voor mensen met een breder hoofd of juist een heel smal hoofd. Alsook voor mensen met een smaller of breder neusbeen. Dankzij maatwerk heb je toch een passende montuur die mooi zit op de neus en goed is van breedte.

Deze monturen zijn bovendien ook beschikbaar met een bijpassende zonneclip. Zo moet je maar één bril aanschaffen en bescherm je jouw ogen goed. Deze zonneclip is gemaakt volgens de montuur en lijkt dus op een gewone zonnebril.

Monturen voor een breder gezicht

Heb je een breed gezicht en vind je moeilijk een bril? Wij helpen jou graag met deskundig advies in de zoektocht tussen onze collecties. Onze collectie Etnia heeft bredere monturen, maar ook die van Blake Kuwahara, Tom Ford en Götti. Kortom, wij hebben een uitgebreide collectie aan monturen passend voor jou! Eventueel zijn maatwerk monturen ook mogelijk bij Götti, zodat uw bril perfect past bij jouw gezicht.

Monturen voor een bredere neus

Heb je een brede neus en vind je geen gepast montuur? Wij helpen jou graag verder! Had je graag een op maat gemaakt montuur gewenst? Of liever losse neusjes? Wij zoeken voor jou het juiste montuur, zodat de bril vast zit op de neus zonder druk uit te oefenen.

Uw bril volledig gepersonaliseerd!

Niet alleen onze monturen kunnen op maat gemaakt worden, ook onze glazen zijn volledig maatwerk. Op die manier bieden wij een volledig gepersonaliseerde bril aan!

 

Monturen op maat