Brillenglazen

MiyoSmart (Hoya)

D.I.M.S technologie _ MiyoSmart

Wij zijn een trotse verdeler van MiyoSmart (Hoya) brillenglazen in Oostende en Merelbeke

MiyoSmart Hoya is een nieuw myopie remmend brillenglas. Het is speciaal ontwikkeld om bijziendheid bij jonge kinderen af te remmen. Een 2-jarig durende studie toont aan dat deze brilglazen de achteruitgang van bijziendheid met maar liefst 60% vermindert. En dit door het gebruik van de unieke D.I.M.S technologie. Wij zijn gecertificeerde verdelers van MiyoSmart brillenglazen in Oostende en Merelbeke.

D.I.M.S technologie

Een MiyoSmart Hoya brillenglas met D.I.M.S technologie (defocus incorporated multiple segments) is opgebouwd uit 2 zones. Enerzijds bevindt er zich een centrale heldere zone ter hoogte van de pupil. In deze zone voorzien we de sterkte dat uw zoon/dochter nodig heeft. Dit biedt het kind bijgevolg een zuiver, scherp zicht. Anderzijds is er een perifere behandelzone aanwezig, dat zich rondom de centrale heldere zone bevindt. Deze behandelzone is opgebouwd uit verschillende, kleine segmenten met een sterkte van +3.50dpt. Tussen deze segmenten is echter opnieuw de sterkte van uw kind voorzien. Zo kan jouw kind genieten van een scherp zicht bij alle blikrichtingen en wordt daarbovenop de bijziendheid afgeremd. Bovendien zijn deze segmenten quasi onzichtbaar, waardoor het Miyosmart brillenglas zo goed als hetzelfde oogt als een traditioneel, enkelvoudig brillenglas.

Benieuwd hoe dit glas eruitziet? Of wens je graag meer informatie? Kom gerust langs, wij nemen graag de tijd om jouw vragen te beantwoorden.

 

De voordelen van MiyoSmart

 

SCHOKBESTENDIGER

Kinderen rennen, spelen, stoeien, hangen, vallen en springen. Hun bril moet dus zeker tegen een stootje kunnen. De brilglazen van MiyoSmart zijn vervaardigd uit polycarbonaat. Dit materiaal is een stuk schokbestendiger dan standaard glazen. Bovendien zijn de glazen lichter, wat het draagcomfort ten goede gaat.

UV-BESCHERMING

Het MiyoSmart brillenglas is voorzien van een basis UV-bescherming. Ideaal dus voor spelende kinderen.

Bovendien bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor zonneglazen of verkleurende glazen met het miyoSmart design.

VEELZIJDIGE COATING

Het MiyoSmart brillenglas is voorzien van verschillende coatings. Zo is het glas behandeld met een ontspiegelingslaag, wat storende reflecties elimineert. Verder is het glas voorzien van een water- en vuil afstotende laag. Dit zorgt ervoor dat de glazen makkelijker te reinigen zijn.