Nieuws, Oogzorg

Oogmeting in coronatijd op een veilige afstand

oogmeting_ogen laten testen_wazig zicht_hoofdpijn_vermoeide ogen

Oogmeting in coronatijd op een veilige afstand

We proberen je ook in deze uitzonderlijke tijden een uitzonderlijke service aan te bieden, zoals een oogmeting in coronatijd op een veilige afstand. We nemen alle veiligheidsvoorschriften ter harte, want uw gezondheid en die van onze medewerkers staan voorop. Net daarom hanteren we strikte hygiënmaatregelen. 

Als je last hebt van verkoudheid, hoesten en of koorts willen we je verzoeken om je afspraak af te zeggen, dit kan via de bevestigingsmail die je hebt ontvangen of telefonisch. Ook onze medewerkers zullen, als zij last hebben van 1 van deze symptomen, niet aanwezig zijn in onze winkels. We weten niet hoelang deze maatregelen zullen duren. We hopen op je begrip en medewerking!

Wat we doen:

  • Een maximum aantal personen zijn in de winkel toegelaten om een rustige en veilige omgeving te garanderen;
  • We zijn voorzien van de nodige beschermingsmiddelen;
  • Dankzij onze elektronische meetapparatuur zijn alle onderzoeken en een oogmeting in coronatijd op een veilige afstand. We behouden steeds de veilige 1.5m afstand;
  • Alle toestellen worden na elke meting gereinigd met ontsmettingsalcohol.

Dankzij deze veiligheidsvoorschriften creëren we een veilige omgeving voor een oogmeting. Hieronder vindt u een filmpje ter verduidelijking van onze werking tijdens deze pandemie.

Mogen wij u vragen om:

  • Online/telefonisch een afspraak te maken;
  • Bij het binnenkomen en verlaten van de winkel uw handen grondig te ontsmetten;
  • Een mondmasker te dragen;
  • De nodige afstand te bewaren.

Omwille van veiligheidsredenen komt u het best langs op afspraak. Maak hier uw afspraak online. 

Lunettes Mobilette, de mobiele opticien

Blijft u toch liever thuis voor een oogmeting of om een nieuwe bril uit te kiezen? Dan kan u steeds rekenen op de diensten van Lunettes Mobilette. Maak een afspraak en Rodi komt langs met zijn mobiele meetapparatuur en een koffer vol monturen. 

Oogmeting in coronatijd