Promoties

Kinderbril voor slechts 195 euro (inclusief glazen)

nanovista_kinderbril_kinder optiek

Kinderbillen met stijl bij Maison Lunettes, de kinder optiek in Oostende en Merelbeke. 

Bij Maison Lunettes, kinder optiek in Oostende en Merelbeke, vind je een groot aantal kinderbrillen voor zowel baby’s als tieners. De brillen zijn geschikt voor iedereen en voor elke stijl. Om u te helpen bij de keuze van de juiste bril kan je hier enkele tips lezen, die nuttig zijn bij het kiezen van een geschikte bril voor uw kind. Wij helpen u ook met veel plezier bij het maken van deze keuze. 

Een complete kinderbril op sterkte vanaf 195 euro!* Dit is inclusief ontspiegeling en kraswerende coating.

Deze aanbieding geldt voor alle Nanovista kinderbrillen met stockglazen, inclusief ontspiegeling en kraswerende coating. Afhankelijk van de sterkte worden de brillenglazen standaard of één stap extra verdund. Indien de sterktes van het voorschrift te hoog zijn, dan is het niet mogelijk om deze glazen aan te bieden. In dat geval laten we een brillenglas op maat maken. Bijgevolg wordt de totale kostprijs van de bril wel iets duurder. Kom gerust vrijblijvend langs bij de kinder optiek in Oostende of Merelbeke om de kinderbrillen te passen en om advies op maat te krijgen.

Benieuwd naar onze collecties kinderbrillen? Onze volledige kindercollectie kan je ook hier bezichtigen. Geniet van onze uitstekende service!

Een extra verzekering op de glazen?

Mits een kleine opleg is er ook een verzekering op de glazen mogelijk. Wij bieden een verzekering aan op maat voor kinderen. De brilglazen worden gratis of tegen een kleine prijs vervangen bij breuk of diefstal. Dit is aan te raden bij kleine kinderen. 

 

*Bij sterktebereik: sf -6.00 tem +6.00; cil max -2.00,

Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

 

Promotie is geldig van 01/08/23 tem 31/12/23