Maison Lunettes – Optiek in Oostende
Maison Lunettes – Optiek in Oostende
Nieuwpoortsesteenweg 150
Oostende
Di-Vrij: 9u-18u Pauze: 12u-14u
Zat: 10u-17u (doorlopend)
+3259509967

Uw Varilux Center in Oostende

Varilux_Center_Oostende.

Varilux Center in Oostende

Maison Lunettes is nu officieel een Varilux Center. Het accent wordt hierbij nog meer gelegd op de vakkundigheid, advies en montage.

Wie Varilux en Eyezen brillenglazen aanschaft bij een Varilux Center, kan rekenen op een gepersonaliseerde aanpak, een grondige analyse van zijn of haar behoeften en geniet daarbovenop ook van een breed servicepakket.

ADVIES VAN EEN EXPERT

Wij volgen regelmatig gespecialiseerde bijscholingen over de recente innovaties en technologieën van Varilux®. Wij zijn de aangewezen personen om u met een visuele analyse en een gepersonaliseerde aanbeveling te adviseren bij het aanschaffen van een nieuwe Varilux® -bril.

ECHTHEIDSGARANTIE

U ontvangt uw Varilux® echtheidscertificaat samen met uw bril. Bovendien zijn de progressieve Varilux® brillenglazen met de laser gegraveerd. Dit is namelijk uw garantie voor kwaliteit en echtheid.

TEVREDENHEIDSGARANTIE

Als u na een aanpassingsperiode van 30 dagen niet tevreden bent over uw Varilux® brillenglazen, dan zullen wij, deze vervangen door andere brillenglazen van Essilor.

BREUKGARANTIE

Uw Varilux® brillenglazen zijn éénmalig gedekt door een breukgarantie, die 36 maanden geldig is vanaf de aankoopdatum. Hieraan is een vrijstelling verbonden van 0% in het eerste jaar, 33% in het tweede jaar en 66% in het derde jaar. De garantie geldt enkel voor een vervanging door een paar glazen met dezelfde sterkte en gemaakt uit hetzelfde materiaal als de gebroken glazen. De garantie is echter niet van toepassing op eventuele krasjes of splinters op de omtrek en/of het oppervlak van de glazen en zal enkel worden toegekend tegen teruggave van de gebroken glazen. Om deze garantie te kunnen genieten is een half jaarlijks onderhoud van uw bril vereist. Deze volkomen gratis onderhoudsbeurten worden door uw Varilux® Center ter bevestiging genoteerd op uw lidkaart.

DIEFSTALGARANTIE

Uw Varilux® -glazen zijn éénmalig gedekt door een diefstalgarantie die 36 maanden geldig is vanaf de aankoopdatum. Hieraan is een vrijstelling verbonden van 0% het eerste jaar, 33% het tweede jaar en 66% het derde jaar. De garantie wordt slechts toegekend op vertoon van het proces-verbaal van de politie, en geldt enkel voor een vervanging door een paar glazen met dezelfde sterkte en gemaakt uit hetzelfde materiaal als de gestolen glazen.

VARILUX® TRAVEL ASSISTANCE

Opdat u uw vakantie niet zou moeten onderbreken omwille van uw bril, verbindt uw Varilux® Center zich ertoe om u, ongeacht waar u in de Europese Unie verblijft, een pechverhelpingskit te sturen met één leesbril en één bril om ver te zien. U ontvangt deze kit gegarandeerd binnen de kortst mogelijke termijn. Deze dienst is beperkt tot 1 enkele tussenkomst binnen de 36 maanden vanaf de aankoopdatum. U vindt het telefoonnummer van Varilux® Europe Travel Assistance op uw lidkaart.

GRATIS ONDERHOUD

Op vertoon van uw lidkaart kunt u uw glazen gratis laten onderhouden bij uw Varilux® Center (bijstellen, aanschroeven, reiniging door ionisatie en vervanging van de neuspads).

CONTROLE-ONDERZOEK

Tijdens het laatste garantieonderhoud zal de opticien van uw Varilux® Center een gratis controleonderzoek verrichten waaruit zal blijken of het nuttig is uw oogarts te raadplegen voor een grondiger oogonderzoek en een nieuw voorschrift.

ONMIDDELLIJKE HERSTELLING

Bij dringende herstellingen (verlies van een schroef of bijstelling) zal het netwerk van Varilux® Centers alles in het werk stellen om u te helpen.