Nieuws

Uw Varilux Center in Oostende

Varilux_Center_Oostende.

Varilux center in Oostende

Maison Lunettes is nu officieel een Varilux Center. Het accent wordt hierbij dan ook nog meer gelegd op vakkundigheid, advies en montage met precisie.

Wie Varilux en/of Eyezen brillenglazen aanschaft bij een Varilux Center, kan rekenen op een gepersonaliseerde aanpak, een grondige analyse van zijn of haar behoeften en geniet daarbovenop ook van een breed servicepakket.

ADVIES
VAN EEN EXPERT

Wij volgen regelmatig bijscholingen over de recente innovaties en technologieën van Varilux®. Wij adviseren je dan ook graag aan de hand van een visuele analyse en een gepersonaliseerde aanbeveling bij het aanschaffen van nieuwe Varilux® -brilglazen.

ECHTHEIDS-
GARANTIE

Je ontvangt jouw Varilux® echtheidscertificaat samen met jouw bril. Bovendien zijn de progressieve Varilux® brillenglazen met de laser gegraveerd. Dit is namelijk jouw garantie voor kwaliteit en echtheid.

TEVREDENHEIDS-
GARANTIE

Je bent na een aanpassingsperiode van 30 dagen niet tevreden bent over jouw Varilux® brillenglazen? Dan zullen wij deze vervangen door andere brillenglazen van Essilor.

BREUK-
GARANTIE

Jouw Varilux® brillenglazen zijn éénmalig gedekt door een breukgarantie. Deze garantie is bovendien 36 maanden geldig vanaf de aankoopdatum. Hieraan is een vrijstelling verbonden van 0% in het eerste jaar, 33% in het tweede jaar en 66% in het derde jaar. De garantie is echter niet van toepassing op krassen op de brilglazen.

DIEFSTAL-
GARANTIE

Jouw Varilux® -glazen zijn éénmalig gedekt door een diefstalgarantie. Deze garantie is 36 maanden geldig vanaf de aankoopdatum. Hieraan is een vrijstelling verbonden van 0% het eerste jaar, 33% het tweede jaar en 66% het derde jaar. De garantie wordt echter slechts toegekend op vertoon van het proces-verbaal van de politie.

VARILUX®
TRAVEL ASSISTANCE

Omdat we je een zorgeloze vakantie in de Europese Unie wensen, verbindt uw Varilux® Center zich ertoe om je een pechverhelpingskit te sturen. Deze kit bevat één leesbril en één vertebril. Deze dienst is beperkt tot 1 enkele tussenkomst binnen de 36 maanden vanaf de aankoopdatum. Je vindt het telefoonnummer van Varilux® Europe Travel Assistance op jouw lidkaart.

GRATIS
ONDERHOUD

Je kan bij ons terecht voor het bijstellen, aanschroeven, reinigen door ionisatie en voor vervanging van de neuspads. Maak hier jouw afspraak voor een gratis onderhoud.

CONTROLE-
ONDERZOEK

Uit het gratis controle-onderzoek zal blijken of het nuttig is jouw oogarts te raadplegen voor een grondiger oogonderzoek en een nieuw voorschrift.

ONMIDDELLIJKE
HERSTELLING

Bij dringende herstellingen zal het netwerk van Varilux® Centers alles in het werk stellen om je te helpen. Maak hier jouw afspraak voor een herstelling.