Maison Lunettes – Optiek in Oostende
Maison Lunettes – Optiek in Oostende
Nieuwpoortsesteenweg 150
Oostende
Di-Vrij: 9u-18u Pauze: 12u-14u
Zat: 10u-17u (doorlopend)
+3259509967

Uw Varilux Center in Oostende

Varilux_Center_Oostende.

Varilux Center in Oostende

Maison Lunettes is nu officieel een Varilux Center. Het accent wordt hierbij nog meer gelegd op vakkundigheid, advies en montage.

Wie Varilux en/of Eyezen brillenglazen aanschaft bij een Varilux Center, kan rekenen op een gepersonaliseerde aanpak, een grondige analyse van zijn of haar behoeften en geniet daarbovenop ook van een breed servicepakket.

ADVIES VAN EEN EXPERT

Wij volgen regelmatig gespecialiseerde bijscholingen over de recente innovaties en technologieën van Varilux®. Wij zijn de aangewezen personen om u met een visuele analyse en een gepersonaliseerde aanbeveling te adviseren bij het aanschaffen van een nieuwe Varilux® -bril.

ECHTHEIDSGARANTIE

U ontvangt uw Varilux® echtheidscertificaat samen met uw bril. Bovendien zijn de progressieve Varilux® brillenglazen met de laser gegraveerd. Dit is namelijk uw garantie voor kwaliteit en echtheid.

TEVREDENHEIDSGARANTIE

U bent na een aanpassingsperiode van 30 dagen niet tevreden bent over uw Varilux® brillenglazen? Dan zullen wij deze vervangen door andere brillenglazen van Essilor.

BREUKGARANTIE

Uw Varilux® brillenglazen zijn éénmalig gedekt door een breukgarantie. Deze garantie is 36 maanden geldig vanaf de aankoopdatum. Hieraan is een vrijstelling verbonden van 0% in het eerste jaar, 33% in het tweede jaar en 66% in het derde jaar. De garantie geldt enkel voor een vervanging door een paar glazen met dezelfde sterkte en gemaakt uit hetzelfde materiaal als de gebroken glazen. De garantie is echter niet van toepassing op eventuele krasjes of splinters op de omtrek en/of het oppervlak van de glazen.  Deze garantie zal enkel worden toegekend tegen teruggave van de gebroken glazen. Om van deze garantie te kunnen genieten is een half jaarlijks onderhoud van uw bril vereist. Deze volkomen gratis onderhoudsbeurten worden door uw Varilux® Center ter bevestiging genoteerd op uw lidkaart.

DIEFSTALGARANTIE

Uw Varilux® -glazen zijn éénmalig gedekt door een diefstalgarantie. Deze garantie is 36 maanden geldig vanaf de aankoopdatum. Hieraan is een vrijstelling verbonden van 0% het eerste jaar, 33% het tweede jaar en 66% het derde jaar. De garantie wordt slechts toegekend op vertoon van het proces-verbaal van de politie. En geldt enkel voor een vervanging door een paar glazen met dezelfde sterkte en gemaakt uit hetzelfde materiaal als de gestolen glazen.

VARILUX® TRAVEL ASSISTANCE

Opdat u uw vakantie niet zou moeten onderbreken omwille van uw bril, verbindt uw Varilux® Center zich ertoe om u, een pechverhelpingskit te sturen. Deze kit bevat één leesbril en één bril om ver te zien. Bovendien ontvangt u deze, ongeacht waar u in de Europese Unie verblijft, binnen de korts mogelijke termijn.  Deze dienst is beperkt tot 1 enkele tussenkomst binnen de 36 maanden vanaf de aankoopdatum. U vindt het telefoonnummer van Varilux® Europe Travel Assistance op uw lidkaart.

GRATIS ONDERHOUD

Op vertoon van uw lidkaart kunt u uw glazen gratis laten onderhouden bij uw Varilux® Center. U kan bij ons terecht voor het bijstellen, aanschroeven, reinigen door ionisatie en voor vervanging van de neuspads. Maak hier uw afspraak voor een gratis onderhoud.

CONTROLE-ONDERZOEK

Tijdens het laatste garantieonderhoud zal de opticien van uw Varilux® Center een gratis controle-onderzoek verrichten. Hieruit zal blijken of het nuttig is uw oogarts te raadplegen voor een grondiger oogonderzoek en een nieuw voorschrift.

ONMIDDELLIJKE HERSTELLING

Bij dringende herstellingen zal het netwerk van Varilux® Centers alles in het werk stellen om u te helpen. Maak hier uw afspraak voor een herstelling.