Blog, Service & onderhoud

Krassen op je bril

Krassen op je bril vermijden?

Om krassen op je bril te vermijden, gebruik je best onze brillenspray en microvezeldoek. Wees alert voor stof of zand op de brilglazen. Vooraleer je de microvezeldoek gebruikt, spoel je best eerst de glazen met koud of lauw water af.

Gratis navulbare brillenspray

Vaak vuile glazen? Onze brillenspray kan opnieuw opgevuld worden! 

Het opvullen van de spray doen wij steeds gratis voor jou! Zo hoef je geen geld meer uit te geven aan een nieuwe brillenspray. Bovendien help je het milieu met jouw flesje te hergebruiken. Wij vullen deze sprays opnieuw op in onze navulBAR.

Reinig uw glazen ook nooit met afwasmiddel of andere detergenten als de glazen vettig zijn, maar gebruik onze spray om de glazen op te poetsen.

Deze spray is CE-gekeurd om geen schade aan te richten aan de coating van de glazen.

 

Microvezeldoek

Gebruik steeds een microvezeldoek om jouw glazen op te blinken. Microvezel is een synthetische stof die bestaat uit polyester en nylon. Deze stof is zacht en maakt bijgevolg geen krassen. Andere doeken kunnen houtvezel bevatten, wat wel krassen kan maken. Vermijd dus andere doeken! Vermijd ook voorgemaakte vochtige brillendoekjes, deze bevatten ook houtvezel. Gebruik nooit een T-shirt om de glazen te reinigen. Dit is een hard materiaal en geeft krassen. Ook een stofje of vuiltje op je kleren kan krassen veroorzaken.

Om onze microvezeldoek schoon te houden was je dit best op 30° en zonder wasverzachter.

Heb je krassen op je bril? Wij kunnen jouw montuur terug laten blinken door deze te polijsten.

Hier lees je hoe je best jouw bril onderhoudt.

Related Posts