Maison Lunettes team, gepassioneerd voor het vak

Ieder individu, elk gezicht en elk oog is uniek. Zo benaderen wij optiek dan ook. Ons team is gepassioneerd voor het vak en we hebben een voorliefde voor unieke en kwalitatieve monturen. Bovendien streven wij naar perfectie op het gebied van oogzorg en oogmode! Ons gedreven team bestaat uit optometristen, opticiens en contactlensspecialisten.

Een optometrist heeft een driejarige bacheloropleiding in oogzorg (optiek, optometrie en orthoptie) gevolgd. We zijn als erkende optometristen dan ook gespecialiseerd in oogmetingen. Ook voor contactlensaanpassingen kan je terecht bij de contactlensspecialist. We beschikken verder over de meest moderne meetapparatuur. Bovendien ben je voor brillenglazen bij Maison Lunettes aan het juiste adres. We zijn dan ook gespecialiseerd in het voorschrijven van zowel unifocale als multifocale glazen.

Ben je nog op zoek naar een nieuwe montuur? Via de website kan je onze collecties bewonderen. Bij Maison Lunettes vind je dan ook tijdloze, eigentijdse en trendy brillen van hippe ontwerpers. Wij bieden bovendien een mooi assortiment aan met merken zoals Anne et ValentinBlake KuwaharaGöttiOdette LunettesTom FordEtnia en Kuboraum. Daarnaast kan je bij Maison Lunettes ook terecht voor zonnebrillen en sportzonnebrillen op sterkte.

Rodi Kreimech, Mieke De Bruycker, Manon Hintjens en Lauren Vanheule verwelkomen u graag in Maison Lunettes!

Maison_Lunettes_team_foto
Rod Kreimech van Maison Lunettes

Rodi Kreimech

Bachelor Optiek en Optometrie

Specialisatie: Contactlenzen

Lauren Vanheule van Maison Lunettes

Lauren Vanheule

Bachelor Optiek en Optometrie

Mieke De Bruycker van Maison Lunettes

Mieke De Bruycker

Opticien

Manon Hintjens van Maison Lunettes

Manon Hintjens

Bachelor Frans-Nederlands

Kleur-en stijladvies

Laïssa Stangeé van Maison Lunettes

Laïssa Stangé

Jobstudente in opleiding