Blog

Ons team

Maison Lunettes team, gepassioneerd voor het vak

Ieder individu is uniek. Bijgevolg is ook elk gezicht en elk oog uniek. Zo benaderen wij optiek dan ook. Ons team is niet alleen gepassioneerd voor het vak, maar we hebben ook een voorliefde voor unieke en kwalitatieve monturen. Bovendien streven wij naar perfectie op het gebied van zowel oogzorg als oogmode! Bij ons stap je buiten met een kwalitatief en hip montuur. Ons gedreven team bestaat uit optometristen, opticiens en contactlensspecialisten.

Een optometrist heeft een driejarige bacheloropleiding in oogzorg (optiek, optometrie en orthoptie) gevolgd. We zijn als erkende optometristen dan ook gespecialiseerd in oogmetingen. Ook voor contactlensaanpassingen kan je terecht bij de contactlensspecialist. We beschikken verder over de meest moderne meetapparatuur. Bovendien ben je voor brillenglazen bij Maison Lunettes aan het juiste adres. We zijn dan ook gespecialiseerd in het voorschrijven van zowel unifocale als multifocale glazen.

Rod Kreimech _ Optometrist

Rodi Kreimech

Bachelor Optiek en Optometrie

Specialisatie: Contactlenzen

Marilien Desie

Bachelor Optiek en Optometrie

Manon Hintjens van Maison Lunettes

Manon Hintjens

Winkelverantwoordelijke

Styliste

Laïssa Stangeé van Maison Lunettes

Laïssa Stangé

Optometrist & Orthoptist in opleiding

Yasmin De Wulf

Bachelor Optiek en Optometrist

Word jij onze nieuwe collega?

Rodi Kreimech, Manon Hintjens, Laïssa Stangé, Marilien Desie en Yasmin De Wulf
verwelkomen je graag in Maison Lunettes Oostende en Merelbeke!

Rod Kreimech _ Optometrist

Rodi is de oprichter van Maison Lunettes Oostende en Merelbeke. Met bakken kennis en jarenlange ervaring in optiekzaken en in een oogartspraktijk, richtte Rodi in 2017 Lunettes Mobilette op. De mobiele opticien aan huis. Dit uniek concept zet hij vandaag de dag nog steeds met liefde door, met focus op rusthuizen of minder mobiele patiënten. Maar Rodi zijn grootste passie is en blijft de contactlenzen. Werkelijk voor alle type lenzen ben je bij hem aan het juiste adres. Al zijn kennis en ervaring geeft hij het liefste door aan de jonge garde. Zo was hij, tot voor kort, docent bij de bachelor optiek & optometrie aan Odisee.

Net zoals Rodi, heeft Marilien ook een bachelor in de Optiek & Optometrie op zak. Marilien is een optometriste die vooral in Maison Lunettes Merelbeke actief is. De juiste sterkte bepalen voor een bril of contactlenzen is een wetenschap. Een wetenschap waar Marilien haar maar al te graag in verdiept. Door haar groeiende kennis over lenzen wordt ze, naast Rodi, een mede specialist in het aanpassen van lenzen

Manon Hintjens van Maison Lunettes

Een nieuwe bril nodig? Manon, vrouw en ‘partner in crime’ van Rodi, verwelkomt je elke keer met de glimlach! Ze helpt je graag met stijl en kleuradvies. Welk montuur op welk gezicht past, weet ze als geen ander. Word je graag geholpen in het Frans? Goed nieuws, want Manon heeft een Bachelor Frans-Nederlands op zak. Als je Manon niet in de winkel ziet, is ze waarschijnlijk achter de schermen druk bezig met onze social media of is ze collecties aan het uitkiezen. Al onze pareltjes van monturen zijn met de hand uitgekozen door Manon en Rodi. 

Yasmin heeft een Bachelor in de Optiek & Optometrie. Ze deelt haar ervaring en haar schat aan kennis en enthousiasme met Maison Lunettes. Haar passie voor oogzorg en toewijding aan het bieden van uitzonderlijke service sluiten perfect aan bij onze missie. Als een vaardige en sociale professional is Yasmin een onschatbare aanwinst voor ons team. We zijn ervan overtuigd dat de expertise van Yasmin op een positieve en betekenisvolle manier zal bijdragen aan jouw bril-en zichtervaring.

Ontmoet Laissa, een uiterst gedreven en gemotiveerd lid in het team van Maison Lunettes. Sinds 2019 heeft Laissa als jobstudente bijgedragen aan de dynamiek van Maison Lunettes, ze kent het reilen en zeilen van de winkel als geen ander. In 2020 is ze gestart met haar opleiding in optometrie en orthoptie. Laissa onderscheidt zich door haar ongeëvenaarde toewijding aan haar werk en haar voortdurend streven naar kennis en vaardigheden in de optometrie. Haar instelling van levenslang leren maakt haar tot een drijvende kracht achter ons streven naar uitmuntendheid in oogzorg.

Als een toegewijde professional in opleiding is Laissa een waardevolle aanwinst voor ons team. Haar positieve houding en vastberadenheid om haar vaardigheden te ontwikkelen, maken haar een bron van inspiratie voor haar collega’s en een betrouwbare partner voor onze gewaardeerde klanten.

We zijn ontzettend trots op Laissa en zijn dankbaar dat ze in ons team zit! We kijken ernaar uit om haar te zien groeien en bloeien in haar rol als optometriste en orthoptiste. Haar enthousiasme en vastberadenheid beloven een veelbelovende toekomst in de wereld van oogzorg.