Brillen

Blake Kuwahara brillen

Blake Kuwahara

Blake Kuwahara brillen

De Blake Kuwahara brillen en zonnebrillen zijn vooruitstrevend en extravagant te noemen

Monturen volgens Japanse precisie

Blake Kuwahara is een collectie met fantastische en unieke monturen. De brillen van Blake Kuwahara zijn hedendaags erkend als een van de meest toonaangevende creaties. Dit omdat de monturen aan de ene kant nostalgie oproepen. Aan de andere kant streeft de ontwerper naar een futuristische look. Hij verlegd grenzen met zijn vakkundigheid en creativiteit om textuur met detail te combineren. Het ontwerpen van een montuur, is een volledig nieuw concept geworden. Blake Kuwahara staat bekend voor zijn ‘bril in een bril’ ontwerp. De ontwerper treedt namelijk in dialoog met ondoorzichtigheid en transparantie. Anders gezegd, hij combineert altijd twee contrasterende vormen en/of kleuren in één montuur. Waardoor hij de illusie creëert dat de bril uit twee verschillende monturen bestaat. Kortom: zijn creaties hebben een luxueuze uitstraling met een spectaculair ontwerp.

Artful yet wearable

De Hollywood sterren Brad Pitt en Sandra Bullock kan je spotten met de monturen van Blake Kuwahara. Daarmee is de toon gezet. Dit merk is voor mensen die niet alleen een bril dragen omdat het moet, maar ook om hun uitstraling kracht bij te zetten. De monturen zijn aanwezig en extravert. De ontwerper zorgt echter steeds voor een frisse bril, die het gezicht mooi aankleedt. Hij ontwerpt de brillen zo dat er een uniek samenspel ontstaat met het invallend licht op de brillen. Hij voorziet de monturen namelijk van uitsnijdingen en transparante onderdelen. Het reliëf en de schuine zijden zorgen voor een ongezien ontwerp.

Alle monturen worden handgemaakt in Japan. De Blake Kuwahara brillen en zonnebrillen worden vervaardigd uit hoogwaardige kunststof. De monturen zijn dus zeer duurzaam. Concluderend zijn de ontwerpen ongelooflijk vernieuwend. Samengevat in één woord: fantastisch!

Blake Kuwahara zonnebrillen