Nieuws

Shop met je #ikkoopinoostende cheque bij Maison Lunettes!

ikkoopinoostende

#ikkoopinoostende cheque, wat is het?

De #ikkoopinoostende cheque is een cadeaubon. Zoals de naam al doet vermoeden, kan je deze cheque inwisselen bij alle deelnemende zaken in Oostende. Doe jouw vrienden of familie deze unieke cheque cadeau en laat ze bijgevolg een dagje genieten in Oostende. Zo kunnen ze onder andere shoppen in hun favoriete winkel of lekker eten in een toprestaurant in Oostende. Met andere woorden, de #ikkoopinoostende cheque is uniek, makkelijk en snel te verkrijgen.

Ontdek hier alle deelnemende handelaars.

De #ikkoopinoostende cheque heeft een waarde van 25 euro. Geef je liever een hoger bedrag cadeau? Geen enkel probleem, je kan zelf je aantal cheques bepalen. Bovendien worden ze mooi verpakt in een leuk doosje. En de cheques zijn tot een jaar geldig na de aankoopdatum.

Kom je cheques inwisselen bij Maison Lunettes !

Goed nieuws! Met je #ikkoopinoostende cheques kan je jezelf een mooie, nieuwe bril cadeau doen bij Maison Lunettes. Of kom je favoriete zonnebril scoren. Ben je benieuwd naar onze nieuwste collecties? Neem dan zeker een kijkje op onze webshop!

Kan je voor de vervaldatum van je cheque geen afspraak meer krijgen bij de oogarts? Geen paniek, laat uw ogen opmeten door onze erkende en gediplomeerde optometristen. Wij zijn gespecialiseerd in het opmeten van de ogen en nemen dan ook uitgebreid de tijd voor jouw oogonderzoek.