Blog, Promoties

Solden brillen

Dick Moby

Solden in januari bij Maison Lunettes! Uitzonderlijke solden op brillen!

Vanaf 1 januari 2024 geniet je van uitzonderlijke solden op brillen bij Maison Lunettes. Je kan nu prachtige monturen scoren aan ronde prijzen. Een montuur voor maar 35 euro? Dat kan!

Ontdek alle monturen snel in de winkel!

En dit bovendien in combinatie met Varilux multifocale glazen of enkelzicht Eyezen glazen.

Eyezen

Eyezen brilglazen, de unifocale glazen tegen oogvermoeidheid

Eyezen brilglazen onderscheiden zich omwille van de nieuwste technologieën. Ten eerste vermindert de ‘dualoptim technology’ tot 60% aberraties. Zo wordt de optische zuiverheid van de glazen dan ook tot het hoogste niveau getild. Dit resulteert in een scherper en comfortabel zicht.

De Eyezen boost glazen zijn echter zo ontwikkeld om je het hoogste kijkcomfort te bieden. Ze bieden namelijk een extra leesondersteuning. Dit bevindt zich onderaan het brillenglas. Het ontspant niet alleen de ogen en de scherpstelling. Het ondersteunt de ogen ook gedurende nabijwerk. Zoals bij het lezen van een boek of bij computergebruik. Lees hier meer informatie over Eyezen brilglazen.

Varilux

Varilux brilglazen, wereldwijd nummer 1 bij multifocale glazen

Met multifocale Varilux glazen geniet je van een uitzonderlijk scherp zicht op alle afstanden. Deze glazen bieden niet alleen de breedste kijkzones, maar houden ook rekening met jouw dynamisch leesgedrag. Zo wordt jouw unieke visuele gedrag en unieke lichaamshouding op uiterst precieze wijze opgemeten. Hierdoor ervaar je tot 95% minder schommeleffecten bij beweging. Lees hier meer informatie over Varilux brilglazen.

*Deze solden op brillen is geldig van 1 januari t.e.m. 31 januari 2024;

Niet cumuleerbaar met andere lopende kortingen;

Voorwaarden in de winkel