Promoties

Met je consumptiecheques winkelen bij Maison Lunettes Merelbeke

Bij Maison Lunettes in Merelbeke (regio Gent) kan je betalen met jouw consumptiecheques (Edenred, Monizze en Sodexo)!

Meer over de consumptiecheque

De consumptiecheque is een unieke cheque. Deze werd namelijk speciaal ingevoerd om de lokale economie te ondersteunen tijdens deze uitzonderlijke coronapandemie. Door de invoering van de consumptiecheques, neemt enerzijds de koopkracht van werknemers toe. Anderzijds ondersteunt het ook de lokale handelaars. Heb je jouw consumptiecheques nog niet gebruikt? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Wij, bij Maison Lunettes in Merelbeke, aanvaarden jouw consumptiecheques van zowel Sodexo, Edenred als Monizze. Zo krijg je korting bij aankoop van een nieuwe bril, zonnebril of contactlenzen.

Benieuwd naar onze collecties? Bij Maison Lunettes vind je tijdloze, eigentijdse en trendy brillen. Neem gerust een kijkje op onze webshop of kom eens langs in de winkel!

Maison Lunettes, gespecialiseerd in oogmetingen

Kan je binnenkort geen afspraak meer krijgen bij de oogarts? Geen paniek, maak een afspraak bij Maison Lunettes voor een uitgebreid oogonderzoek. Wij zijn namelijk gediplomeerde en erkende optometristen. Een optometrist heeft dan ook een driejarige bacheloropleiding in de optiek en optometrie gevolgd. We zijn dus gespecialiseerd in het opmeten van de ogen. Bovendien kunnen we oogmetingen uitvoeren op 1.5 meter afstand. Dit is mogelijk dankzij onze elektronische apparatuur. Lees hier meer informatie over hoe wij veilig oogmetingen uitvoeren in coronatijden.

Maak gerust een afspraak voor een oogmeting.