Nieuws

Theo eyewear

Theo_eyewear

Maison Lunettes is een exclusieve verdeler van de Belgische topcollectie Theo eyewear

De dag van vandaag wensen brildragers iets unieks. Tegelijkertijd zijn ze op zoek naar een tijdloze, maar toch ook een hippe en trendy bril. Dit sluit volledig aan bij de collectie van Theo eyewear. Theo brillen bevatten een vleugje humor, eigenzinnigheid en toch ook dat hoekje-af. Met trots delen we u mee dat wij nu ook een exclusieve verdeler zijn van Theo brillen in regio Gent en Merelbeke. 

Een klant kan een montuur echter graag zien, maar past er niet altijd mee. Het is dan aan ons om het juiste advies te geven op vlak van functionaliteit en esthetiek. Als stylisten houden we steeds rekening, bij de keuze van een nieuwe bril,  met de vorm van uw gezicht en de verschillende kleurtypes.. Wij adviseren u met alle liefde en passie welke Theo bril het beste bij u past.

Theo eyewear, de Belgische collectie met een hoekje-af

Met hun creativiteit onderscheidt Theo eyewear zich van andere collecties. De Theo brillen zijn uniek en vooruitstrevend te noemen omwille van hun vleugje humor en hun steeds prachtige combinaties in vorm en kleur. Kortom, dè Belgische collectie met dat hoekje-af

Deze visie blijven ze keer op keer trouw. Theo staat dan ook bekend om bij elke nieuwe collectie steeds vernieuwende monturen te ontwerpen, om zo samen met de opticien de klant te verrassen. Zo geniet een Theo-brildrager altijd van een unieke ervaring. 

Theo_logo

Meer over Theo…

In 1987 lanceerde de familie Somers de eerste Theo-collectie samen met ontwerper Patrick Hoet. Aanvankelijk waren deze monturen enkel bestemd voor hun eigen winkels in Antwerpen en Brugge. Al snel waren collega opticiens ook geïntrigeerd door deze unieke collectie. Beetje bij beetje veroverde Theo meer en meer harten met zijn unieke voorliefde voor design, originaliteit en kwaliteit. Vandaag de dag werkt Theo samen met een wereldwijde selectie aan zelfstandige opticiens.

Ook bij Maison Lunettes vind je nu deze topcollectie. Kom gerust langs om jouw favoriete Theo bril te passen.