Blog

Ogen laten testen Merelbeke

ogen laten testen Merelbeke

Ogen laten testen Merelbeke (regio Gent)

Wil je graag je ogen laten testen in regio Gent? En wil je lange wachttijden bij een oogarts vermijden? Maak een afspraak voor een oogmeting bij Maison Lunettes Merelbeke (Gent). Je kan diezelfde week zeker nog bij onze erkende optometristen, Rodi Kreimech en Marilien Desie, terecht. Onze optometristen hebben een 3-jarige bacheloropleiding achter de rug. Ze beschikken dus niet alleen over de nodige kennis, maar hebben ook al jarenlange ervaring in de optiek en optometrie. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in oogmetingen.

Op welke service kan je rekenen bij Maison Lunettes?

Alle oogmetingen worden uitgevoerd door een erkende optometrist.

Een oogmeting bij Maison Lunettes Merelbeke duurt ongeveer 20 minuten.

Onze optometristen hanteren een persoonlijke benadering en bieden professioneel advies.

Meest moderne meetapparatuur voor de hoogste precisie

Je ogen laten testen bij Maison Lunettes Merelbeke gaat als volgt in zijn werk: We starten steeds met een oogonderzoek van het oogoppervlak en de ooglens aan de hand van een microscoop. Hierbij zal je even in een fel licht moeten kijken. Ondertussen maken wij een ‘pluis/niet pluis’ beoordeling. Vervolgens meten we objectief de ogen op met de WAM800, ofwel de nieuwste meetapparatuur. Met behulp van de WAM800 meten wij de sterkte op, bepalen we de kromming van het hoornvlies en screenen we de non-contact oogdruk* in slechts één oogopslag. Daarna volgt een uitgebreide veraf meting en een aparte nabij meting. Hierbij zal de optometrist je vragen om enkele lijnen met letters voor te lezen. Eens we de sterkte van de ogen bepaald hebben, kijken we ook even de oogsamenwerking (dieptezicht) na.

Maak hier een afspraak bij Maison Lunettes in Merelbeke (Gent) voor een oogmeting. We zijn gevestigd op de Hundelgemsesteenweg 101C, 9820 Merelbeke.
TIP: Geef het volgende adres in in je GPS: Petrus Paulus Rubenslaan 1, 9820 Merelbeke

* Wij screenen de oogdruk met behulp van een non contact tonometrie meting.

Voor een diagnose van de oogdruk raadpleeg je best een oogarts.