Oogzorg

Ogen laten testen Oostende

ogen laten testen oostende

Ogen laten testen bij Maison Lunettes Oostende

Ondervind je ongemakken met jouw zicht? Ben je toe aan een nieuwe bril? Of is je laatste controle al meer dan 2 jaar geleden? Kom dan je ogen laten testen bij Maison Lunettes Oostende. Rodi Kreimech en Marilien Desie staan voor je klaar. Beiden zijn ze bovendien erkende optometristen met de nodige kennis en ervaring. Een oogmeting bij Maison Lunettes Oostende duurt ongeveer 20 minuten.

Een oogmeting wordt steeds uitgevoerd door erkende optometristen. Een optometrist heeft een 3-jarige bacheloropleiding gevolgd.

Je ogen laten testen kost 20 euro. Bij aankoop van een bril of contactlenzen wordt dit bedrag echter afgetrokken.

Geniet van professioneel advies op maat van jouw noden en wensen.

Professionele oogmeting

Bij Maison Lunettes nemen wij enkel genoegen met het beste. Daarom werken wij met de meest moderne meetapparatuur. Zo kunnen we jouw ogen zo nauwkeurig mogelijk opmeten. We starten altijd met een kort oogonderzoek aan de hand van de biomicroscoop (spleetlamp). We bekijken het oogoppervlak en de ooglens door een sterke vergroting. Daarna volgt een korte voormeting met behulp van de autorefractor. Hierdoor krijgen we een idee van jouw sterkte. Vervolgens verfijnen we de sterkte. Hierbij zal er gevraagd worden om verschillende lijnen met letters voor te lezen. Zo meten we jouw zicht op zowel voor ver als voor nabij. Als laatste stap screenen we jouw ogen op bepaalde oogziektes. Zo kunnen wij gericht doorverwijzen naar de oogarts indien nodig.

Maak hier een afspraak bij Maison Lunettes in Oostende voor een oogmeting. We zijn gevestigd op de Nieuwpoortsesteenweg 150, 8400 Oostende.