Nieuws

Optiek in regio Gent en Merelbeke

Maison_Lunettes_Merelbeke

Maison Lunettes, nu ook uw optiek in regio Gent en Merelbeke

Maison Lunettes is een zelfstandige en gespecialiseerde opticien. Naast Oostende zijn we ook actief als optiek in regio Gent en Merelbeke. Als opticien, optometrist en contactlensspecialist opteren wij voor een persoonlijke benadering. Een nieuwe bril kiezen bij Maison Lunettes gebeurt op een huiselijke en rustige sfeer. Dat is uniek als optiek in Merelbeke. Vertrouwen in de persoon die jou iets aanprijst, staat bij ons centraal. Een klant kan een bepaalde montuur graag zien, maar past er niet altijd mee. Het is dan aan ons om het juiste advies te geven op vlak van functionaliteit en esthetiek.

Tegenwoordig zijn de brildragers op zoek naar iets unieks. Bij Maison Lunettes vind je tijdloze, eigentijdse en trendy brillen van hippe ontwerpers. Als opticien in regio Gent en Merelbeke vind je bij ons onder andere de collectie van Theo, Götti, Etnia, Kuboraum, Robert La Roche, Vava, …

 

Gespecialiseerd in oogmetingen en contactlenzen

Als ervaren, erkende optometristen voeren we oogmetingen uit met de nodige deskundigheid. Je ogen laten testen duurt ongeveer 15 minuten. Ook voor het aanpassen en opvolgen van contactlenzen ben je bij ons aan het juiste adres. Met behulp van de meest moderne meetapparatuur volgen we jouw ogen heel nauwkeurig op.

 

Onmiddellijke herstelling

Is jouw montuur gebroken? Is je montuur een vijsje kwijt? Of is je glas uit het montuur gevallen? Geen probleem, ons team staat steeds paraat bij dringende herstellingen om jou bril onmiddellijk te herstellen. Bovendien kan je bij ons terecht voor:

  • Het bijstellen;
  • Aanschroeven;
  • Polijsten;
  • Reinigen door ionisatie;
  • En vervanging van de neuspads van de bril.

Tijdens deze gratis service zetten we jouw bril terug helemaal in orde.

Gerelateerde berichten