Nieuws

Maison Lunettes, hoorcentrum in Oostende

oude_man_met_bril_op

Maison Lunettes, hoorcentrum in Oostende

Sinds kort is Maison Lunettes een hoorcentrum in Oostende en een verdeler van hoorapparaten in samenwerking met een audioloog van OogvoorOren. OogvoorOren staat voor kwaliteit en biedt dan ook een hoortest en alle merken en types hoorapparaten aan, die het leven van de patiënt een heel stuk aangenamer kunnen maken. Onze audioloog streeft, net zoals Maison Lunettes, naar een persoonlijke aanpak. Na een uitgebreide hoortest gaat ze samen met de patiënt op zoek naar de beste gehooroplossing.

We willen onze klanten echter niet alleen mee zelf de keuze laten maken in merk en type hoortoestel, maar ook in hoe en waar de service wordt genoten. Om deze reden komt onze audioloog ook aan huis. Bovendien specialiseren wij ons in ‘remote fitting‘ (het aanpassen van hoorapparaten via het internet).

Het verhaal van OogvoorOren

OogvoorOren is in 2014 in Nederland van start gegaan. Er was te weinig transparantie en keuzevrijheid in de hoorzorgmarkt. Voorwaarden en prijzen waren ook onduidelijk en soms lagen de prijzen zelfs ontzettend hoog. Er bestond bovendien geen website waar de klant hoorapparaten kon vergelijken aan de hand van prijzen, kenmerken en specificaties. OogvoorOren realiseerde een platform waar al deze informatie samenkomt, zodat de klant de informatie en tools heeft om een eigen keuze te maken. In 2019 stak OogvoorOren de grens over naar België. Met een Belgische website, hoorcentra in België en Belgische audiologen.

Maison Lunettes, audioloog in Oostende, alle merken en types hoorapparaten

Het assortiment van OogvoorOren bestaat uit ruim 600 A-merk hoorapparaten. Wij bieden alle merken aan die op dit moment beschikbaar zijn op de markt. Via deze website is het mogelijk om alle hoorapparaten te bekijken en te vergelijken. In één oogopslag is de prijs van het hoortoestel, de tegemoetkoming vanuit de mutualiteiten en de product specificaties te zien. Bovendien kan je ze vrijblijvend uitproberen tijdens een proefperiode van 60 dagen. Op deze manier ervaar je daadwerkelijk of het gekozen hoorapparaat volledig aansluit bij jouw wensen. Zo niet, gaat onze audioloog verder met jou op zoek naar de beste gehooroplossing.

Afspraak maken?

Bel 014 – 48 01 79